Підлітку з Новоукраїнського району терміново потрібні кошти на операцію пухлини головного мозку

,

06354Біда в родину Конельських із села Шишкіне Новоукраїнського району прийшла несподівано. У молодшого сина Сашка цілий місяць не минав головний біль. Після новорічних свят батьки звернулися в обласну дитячу лікарню. Діагноз приголомшив – у хлопчика пухлина головного мозку.

– Сашка направили на МРТ і після цього встановили діагноз – пухлина головного мозку, – розповідає «КП» сестра хлопчика – Аліна і додає, лікарі сказали, необхідно робити операцію у столичному інституті нейрохірургії. – Лише після цього зможуть визначити, пухлина злоякісна чи ні і яке подальше лікування потрібно.

Зараз хлопчик перебуває в обласній дитячій лікарні. Поки йому лікують застуду, каже сестра, бо у такому стані оперувати не можна.

Найбільше рідних Саші Конельського лякає невизначеність, яка пухлина розвинулася у його мозку і скільки грошей узагалі потрібно на операцію і подальшу реабілітацію. Сім’я дуже сподівається на підтримку і фінансову допомогу небайдужих людей.
 
Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту «Приватбанку» 4149 4978 4845 5574 (Конельська Аліна Андріївна). Детальна інформація за телефоном (068) 995-59-38 (мама Людмила Володимирівна)
e-max.it: your social media marketing partner