У Світловодську дівчина випала з 4 поверху. Потрібна допомога

,

08892У Світловодську 22-річна Катерина Турчина ненароком випала з вікна 4 поверху й отримала важку травму хребта. Нині дівчина, яка лише два місяці тому побралася з коханим Микитою, перебуває у районній лікарні. Їй терміново потрібна операція, яку можуть зробити лікарі обласної лікарні. До 5 вересня родина має зібрати сто тисяч гривень. Така сума для Турчиних непосильна.

– Катя потяглася у відчинене вікно, аби дістати з підвіконня нашого кота, який туди виліз. Не втрималася і зірвалася… Так несподівано і швидко це сталося.., – пригадує той жахливий вечір чоловік Микита.

Внаслідок падіння з четвертого поверху дівчина отримала перелом хребта.

– У неї перелом трьох хребців: один тріснув, другий зовсім роздроблений, а третій змістився і затиснув спинний мозок, – каже Микита і додає, рентгенівські знімки й аналізи Катерини подивилися лікарі обласної лікарні і запевнили, що врятувати здоров’я і подальше повноцінне життя дівчини можна, але треба негайно оперувати, бо зволікання з втручанням тільки ускладнюватиме подальше відновлення.

В обласній лікарні Катерину Турчину чекають уже 5 вересня. На операцію попередньо потрібно сто тисяч гривень.

– Це лише операція коштуватиме стільки, а потім ще потрібна тривала реабілітація. Зараз просимо про допомогу всіх родичів. Якщо відгукнеться ще хтось небайдужий, будемо дуже вдячні, – просить чоловік і сподівається на підтримку.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту Приватбанку: 4149 4390 1356 3113

Довідки за телефоном: (096) 283-19-82 (свекруха, Олена Володимирівна Турчина)

 

08893

08894

e-max.it: your social media marketing partner