Онкохворому хлопцю з Помічної терміново потрібні кошти на боротьбу за життя

, КП

10631Антону Михайлюку – 23 роки. Майже три з них він бореться з лімфомою Ходжкіна, тобто раком лімфовузлів. Хлопець мріє бути здоровим, працювати, подорожувати... За час хвороби його родина витратила всі свої заощадження, тому Антон просить небайдужих фінансової підтримки.

– Хвороба починалася з симптомів гострого респіраторного захворювання, але всі спроби лікування виявилися марними. Самопочуття погіршувалося, пройшов десятки обстежень. У жовтні 2017 року встановили діагноз – класична лімфома Ходжкіна. Тоді в обласному онкодиспансері пройшов першу лінію лікування із семи курсів хіміотерапії та 40 сеансів променевої терапії, але, на жаль, хвороба не відступила. Із жовтня 2018 року лікуюсь у Київському Національному інституті раку, – розповідає «КП» Антон.


У Києві після високодозової хіміотерапії хлопцю планували зробити трансплантацію кісткового мозку. Однак майже перед самою операцією у березні цього року в Антона стався рецидив, хвороба почала прогресувати.


– Для боротьби з рецидивом мені необхідно продовжувати лікування препаратом імунотерапії «Кітруда» кожні три тижні до повної відповіді організму. Пройшов п’ять курсів, вартість одного – понад 100 тисяч гривень. На жаль, цей препарат не входить до прийнятих стандартів лікування і не забезпечується державою. Пацієнт має сам його купувати, – продовжує Антон.


Хлопець просить допомогти йому коштами на лікування.


– До хвороби у мене було дуже багато планів і мрій, заочно здобував освіту, працював на залізничному підприємстві. За час лікування життя стало схоже на американські гірки – одного дня багато планів та сил, а іншого – важко підвестися з ліжка. Тривале лікування, крапельниці, обстеження, аналізи виснажують як фізично, так і морально. Сьогодні моя мрія – повернутися до повноцінного життя без хвороби і болю, відпочити на морі, піднятися в гори, влаштуватись на роботу, але для цього мені потрібна ваша підтримка, тому я звертаюсь до усіх небайдужих людей та прошу вашої допомоги у зборі коштів на лікування. Майже за три роки лікування заощадження родини вичерпано, буду вдячний за кожну гривню! – звертається Антон.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4149 4991 4131 4888 (Михайлюк Антон Андрійович)

e-max.it: your social media marketing partner