Онкохворому хлопцю з Помічної терміново потрібні кошти на боротьбу за життя

, КП

10716На початку січня «КП» розповідала про Андрія Сохіна з Помічної Добровеличківського району. 20-річний хлопець поїхав в Одесу на навчання і йому стало там зле. Звернувся до одеських медиків, пройшов обстеження і там виявили онкологію. Одразу приїхав у Кіровоградський онкодиспансер, а там приголомшили діагнозом – канцероматоз черевної порожнини четвертої стадії. Хлопцю видалили частину кишківника. Після – розпочали хіміотерапію. Уже більш як півроку Андрій бореться за життя. Батьки Андрія виховують четверо дітей і благають усіх небайдужих допомогти грошима їхньому синові.

– Після першого прохання про допомогу люди підтримували, перераховували гроші. Ми їм дуже вдячні, адже завдяки цьому вистачило грошей до весни. Далі, можливо, через коронавірус чи ще щось допомога перестала надходити. На операцію витратили майже тридцять тисяч гривень. Андрій пройшов уже 12 циклів хіміотерапії. Один цикл – 60 тисяч гривень. Ще треба зробити комп’ютерну томографію, потім скажуть, як лікуватимуть далі. І скільки ще хімій – 4, 7, 8 чи 12. Ми не знаємо. Лікування триває, а грошей немає. Ми віримо у сина і в його одужання, але нам дуже потрібна фінансова підтримка, – каже батько Андрія – Олександр Сохін.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на карту Приватбанку: 4149 4991 4131 4698 або Ощадбанку: 5167 4900 8520 9808 (Андрій Сохін)
Довідки за телефоном: (096) 272-39-74 (мама Олена)

текст: Наталка Маринець
фото: надане родиною
e-max.it: your social media marketing partner