Допоможіть маленькій кропивничанці, яка бореться з раком печінки, врятувати життя

,

10845Маленька кропивничанка Аня Нагурна, якій ще не виповнилося й року, бореться зі злоякісною пухлиною печінки. Дитина вже пройшла перший курс хіміотерапії в Києві. Батьки просять небайдужих фінансової підтримки для подальшої боротьби з хворобою.

– Ми почали помічати, що у дитини твердий живіт, думали що здуття, того ж дня записалися до педіатра. Але після вечері у неї почалася блювота. Викликали швидку, нас відвезли в інфекційне відділення дитячої обласної лікарні, де їй зробили онкомаркер і виявили пухлину, – розповідає мати дівчинки – Олена.

Після виявлення пухлини Аню поклали до реанімації дитячої обласної лікарні, де їй зробили переливання крові. Потім дитину направили до Києва у Національний інститут раку для біопсії.

– Лікарі вирішили, що нам немає необхідності робити біопсію, тому що онкомаркер у доньки завищений в 900 разів. Нам зробили перший курс хіміотерапії. Через два тижні нас мають виписати і ми будемо вдома спостерігати за станом дитини, – продовжує мати.

Пухлина великого розміру, тому хімію продовжуватимуть до тих пір, поки можна буде робити операцію з її видалення. Батьки відкрили рахунок в Кіровоградській обласній органцізації Товариства Червоного Хреста і дуже просять усіх небайдужих допомогти врятувати життя доньки, адже їхні фінансові ресурси вже вичерпалися.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на рахунок:

UA 593052990000026002005103505
Код ЄДРПОУ: 02940248
МФО:305299
Приватбанк
Обов’язкове призначення: Благодійна допомога (Нагурній Анні Ярославівні)

текст: Маргарита Тарасенко
фото: із соцмережі
e-max.it: your social media marketing partner