Соцмережі приголомшило фото: жінка на колінах просить порятувати її синів і чоловіка

,

10848Родині Наталії Лісоволенко з Кропивницького потрібна фінансова допомога. Хворіють її чоловік Юрій і два сини – 11-річний Юрій і 14-річний Денис. Усього подружжя має сімох дітей і живе скромно.

– У чоловіка виявили дві грижі. За місяць він побував на операційному столі двічі. Після першої операції в нього стався рецидив і виявили ще одну грижу. Також лікарі не укріпили Юрію хребет і він з’їхав на 7 міліметрів убік. Зараз радять ставити шурупи й прикріпити його, щоб вирівняти, – розповідає Наталія і додає, що на цю операцію потрібно близько ста тисяч, які вона і гадки не має де брати. – Якщо не зробити операцію, то в Юрія поступово відмовлятимуть ноги, а згодом він зовсім не зможе ходити.

Старшого сина Дениса оперували вже чотири рази – у нього кіста шийки лівого стегна.

– Коли йому не було ще десяти років, у нього стався гормональний збій. Це і спровокувало хворобу. Через кісту лопнуло стегно. Довгий час був прикутий до ліжка. Після операції, яку зробили у вересні цього року, він став на милиці, почав ходити. Але щоб реабілітація пройшла успішно, потрібно приймати дороговартісні ліки. В кінці січня потрібно їхати в Харків на обстеження, – розповідає мати.

У меншого сина – Юрія – ситуація дещо інша. У нього кіста під коліном чи то від падіння, чи то від якогось удару.

– Маємо підтвердження від лікаря, що це дійсно кіста. Але лікуватися – немає коштів. Щоб прогодувати родину та одягнути дітей, на місяць потрібно близько
14 тисяч гривень. Вірю, що мене почують, і нашій родині допоможуть. Кожна гривня буде цінною, – каже жінка.

Допомогти можна, перерахувати кошти на картки: Приватбанку 5168 7451 0345 6924 (Лісоволенко Максим Юрійович)
або Ощадбанку 4790 8200 1425 8815 (Лісоволенко Наталія Миколаївна)

текст: Дар’я Бондаренко, Софія Бобейко
фото: надане родиною
e-max.it: your social media marketing partner