Благодійні бьюті-дні організовують у Кропивницькому, щоб врятувати маленьку Мілану

,

11780П’ятирічна Мілана Харабар із Кропивницького потребує фінансової допомоги для боротьби з тяжкою недугою – раком крові. Шанс на порятунок життя дівчинки дає пересадка кісткового мозку, яку можуть зробити в Іспанії. Але сума для родини не підйомна – 535 тисяч євро. Аби допомогти зібрати кошти на лікування дівчинки, у Кропивницькому запрошують небайдужих долучитися до благодійних бьюті-днів, які проводитиме салон краси «Monmartrе». Усі зароблені кошти перерахують на лікування.

«Хвороба з’явилася несподівано. Зразу донечка захворіла на бронхіт, піднялася висока температура, на шкірі з’явився висип. За тиждень всі симптоми минули і Мілана пішла в садочок, але знову повернулися кашель і температура. Звернулися в лікарню і діагноз лікарів приголомшив – мієлодисплатичний синдром. Єдиний шанс на порятунок – пересадка кісткового мозку», – написала мама Тетяна Харабар на своїй сторінці у фейсбуці.

Протягом чотирьох місяців дівчинка проходила лікування в столичному Охматдиті, але результатів воно не дало. До того ж, з’явилися супутні захворювання – гепатит С, інфекція в нирках, пневмонія. Мама каже, лікарі в Охматдиті безсилі врятувати дитину і виписують її додому… помирати.

«Я вірю, що моя донечка житиме. Ми звернулися за допомогою в Іспанію і там медики однієї з клінік дали згоду взяти
Мілану на лікування. Вони бачать шанс на одужання», – з надією каже жінка.

Мама благає усіх небайдужих допомогти врятувати життя її донечці.

Підтримати можна, перерахувавши гроші на картку «Приватбанку»: 5168 7451 1257 6530 або на картку «Монобанку»: 4441 1144 647 86431 (Андрій Харабар, тато).

Долучитися до допомоги також можна, відвідавши салон «Monmartrе» 25 та 26 листопада за адресою: вулиця Героїв України, 16. Попередній запис за телефоном: (066) 632-74-87.

текст: Любов Попович
фото: із соцмережі
e-max.it: your social media marketing partner