Допоможіть жительці Олександрії здолати рак. Ціна життя – 16 тисяч гривень

,

11795Жительці Олександрії Люд­милі Аністратенко діагностували страшну хворобу – рак шлунку. Півтора місяця тому її прооперували і видалили увесь орган. Нині вона перебуває на лікуванні в обласному онкоцентрі. Родина вже витратила всі заощадження, від безвиході жінка хоче припинити лікування, проте її доньки благають не опускати руки і просять небайдужих допомогти. На чотири хімії, які їй ще треба пройти, потрібно 16 тисяч гривень.

– Весною мама відчула нездужання, заболів шлунок. Зверну­лася в лікарню в кінці травня і тоді їй діагностували рак, – розпо­відає донька Тетяна.

Перед оперативним втручанням жінка пройшла чотири курси хіміотерапії, а потім їй повністю видалили шлунок.

– Після операції призначили продовжити лікування хіміо­терапією. Поки їй треба пройти п’ять курсів. Вартість одного – близько 4 тисяч гривень. На один курс ми ще змогли зібрати гроші, а подальші вже оплачувати нічим. Хімію треба робити раз у два тижні. Ми у повному відчаї. Мама хоче припинити лікування, але вже скільки всього пройдено… Не дайте нашій мамі опустити руки, – благають доньки Тетяна й Аліна і просять усіх небайдужих допомогти грошима на лікування. Родина сподівається на підтримку добрих людей.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на картку «Приватбанку»: 4149 4993 8988 6332 (Аністратенко Людмила Вале­ріївна), на карту «Райфайзен Банк Аваль»: 4149 5100 3046 8187 (Колісник Аліна – донька)

 

текст: Любов Попович

e-max.it: your social media marketing partner