Мамі двох колишніх бійців 3-го полку потрібна фінансова допомога для боротьби з раком

,

1186357-річна Надія Головецька з Малої Виски колишнього Маловисківського, а нині Новоукраїнського району бореться з тяжкою недугою. Жінці діагностували рак прямої кишки четвертої стадії. Метастази вразили печінку, легені, кишківник. Мама двох військовослужбовців – захисників Донецького аеропорту в складі 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго – нині сама потребує підтримки і допомоги. Врятувати життя жінці можуть лікарі інституту хірургії та трансплантології імені Шалімова у Києві, але для цього потрібні кошти, яких родина не має.


– У серпні минулого року мама відчула нездужання, припустила, що то може бути панкреатит, пила знеболювальні ліки. А потім різко почала втрачати вагу. Вона працювала в Кіровоградській обласній туберкульозній лікарні, там їй зробили УЗД, яке показало пухлину в кишківнику. У Кіровоградському онкоцентрі діагноз підтвердився. На дообстеження вона поїхала в Одеський військовий госпіталь, де з’ясувалося, що метастази вже уразили печінку, легені, кишківник, – розповідає син Костянтин Головецький.


Допомогти жінці боротися з недугою можуть в інституті хірургії та трансплантології імені Шалімова. Наразі вона потребує курсу хіміотерапії та променевої терапії. Розпочати лікування потрібно якомога скоріше, утім коштів у родини бракує, бо всі заощадження витратили на обстеження і лікування. Обоє синів Надії Головацької були на передовій і перших днів війни. Обидва мали поранення, через що Костянтин отримав інвалідність. Нині він просить усіх небайдужих, хто має змогу, підтримати їхню родину у скрутну хвилину.


– Будемо вдячні за будь-яку допомогу, – говорить чоловік.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»:  4731 2191 1582 1138 (Костянтин Головецький), 4149 4993 4323 3969 (Надія Головецька)

 

Текст: Любов Попович

Фото: надане родиною

e-max.it: your social media marketing partner