На Кіровоградщині терміново збирають кошти для 3-річного хлопчика на боротьбу з раком

, КП

17200Три місяці тому 3-річному Максиму Козулі з села Веселівка Кетрисанівської громади лікарі діагностували гостру лімфобластну лейкемію (рак крові першої стадії). Хлопчика лікують у дитячій обласній лікарні. Зараз йому терміново потрібні кошти на проходження другого блоку хіміотерапії.

– Завдяки небайдужим людям ми зібрали кошти на перший блок хіміотерапії, проведення всіх необхідних аналізів і придбання вітамінів. Першу хімію Максим переніс добре. Аналізи показують, що ліки діють, тому необхідно продовжувати лікування. Тепер на нього чекає другий блок, на який також потрібні кошти,– розповідає мама Максима – Сніжана.


За словами жінки, самостійно вона не має змоги зібрати необхідну суму, тому змушена звертатися до небайдужих людей, які одного разу вже допомогли їй із лікуванням сина.


– Я вдячна кожному за підтримку, фінансову допомогу і просто за молитву. Я кожного дня прошу Бога допомогти нам із Максом. Тому, я дуже сподіваюсь, що ми знайдемо кошти на подальше лікування. Я виховую сина сама, тому ці суми для мене непід’ємні, – додала Сніжана.

Бажаючі допомогти 3-річному Максиму можуть переказати кошти на картку «Приватбанку»: 4149 4991 3356 7352 (Сніжана Михайлівна Козуля – мама хлопчика).


Контактний номер: (098) 859-83-78

Текст: Альона Копотій
Фото: надане родиною

e-max.it: your social media marketing partner