18-річний хлопець та 16-річна дівчина потрапили в аварію. Потрібна допомога!

,

1826Рівно тиждень тому в Кіровограді сталася жахлива ДТП. На розі вулиць Чорновола та Шевченка мотоцикл із підлітками врізався у «Ланос». Хлопець і дівчина, що їхали на мотоциклі, отримали серйозні травми. Найбільше постраждав Павло – він зараз у важкому стані в реанімації. Допомагати юнаку та дівчині фактично нікому – Павло сирота, а в Ані є лише мама.

Про аварію «КП» розповідає свідок події кіровоградець Валерій. Каже, коли побачив, що сталося, відразу кинувся на допомогу. Більш того, допомагає незнайомим підліткам, які потрапили в біду, і зараз, коли ті в лікарні.

– Легковик рухався по вулиці Шевченка з боку Великої Перспективної у бік педуніверситету. Мотоцикл їхав по вулиці Чорновола і не пропустив цю машину, врізався в неї. Я побачив дим, пил, зупинив своє авто і відразу побіг на допомогу, – розповідає Валерій. – Пощастило, що в цей час по вулиці Шевченка їхала швидка. Медики везли до лікарні дідуся, але зупинилися і забрали Аню. Наступна карета відвезла Павла.

Хлопцю нещодавно виповнилося вісімнадцять. Він – сирота, в нього є тільки дідусь. Павло проживає разом із ним у Кіровограді і навчається у 9-му училищі, як і 16-річна Аня. Дівчина родом із Богданівки Знам’янського району. У неї є тільки мама.

Зараз Павло знаходиться у реанімації обласної лікарні. Аню перевели до дитячої обласної лікарні.

– У дівчинки чисельні переломи і травма хребта, повністю роздроблені нога і таз. У хлопця також чисельні переломи, черепно-мозкова травма. У нього був розрив печінки, йому видалили нирку. Дві операції вже зробили. Хірург говорить, що стан Павла стабільно важкий, – розповідає Валерій і додає, що зараз підліткам потрібні гроші на ліки.

– Я зміг зібрати для Ані дві тисячі гривень і дідусю Павла віддав близько трьох тисяч. Ми розповсюдили інформацію у соц­мережах, але жорстока реакція людей часом вражає. Дідусь Паші і мама Ані будуть дуже вдячні за допомогу, адже грошей дійсно немає, – говорить Валерій.

Мама Ані – Людмила – розповідає «КП», що донька зараз у важкому стані. Найближчими днями дівчині мають зробити операцію.

– В Ані роздроблені кістки. Потрібна операція. Для цього необ­хідно сім тисяч гривень. Коли буде ця сума, лікарі зможуть закупити матеріали і вже готуватимуть Аню до операції, – пояснює Людмила.

Редакція «КП» звертається до усіх небайдужих людей допомогти врятувати підлітків.

Реквізити для допомоги Павлу:
«Приватбанк», номер рахунка: 5168755373124573.
Литнарович Іван Миколайович (дідусь).
Телефон: (099)394-45-98.


Реквізити для допомоги Ані:
«Ощадбанк», номер рахунка: 6706350014186095.
Явецька Анна Володимирівна.
Телефон мами Людмили: (095)690-19-98.
e-max.it: your social media marketing partner