У Долинській хлопчика вдарило струмом у 27 тисяч вольт. Дитині потрібна допомога!

,

1946Повертаючись додому, одинадцятирічний Андрій Мілованов із Долинської отримав тяжкі опіки на залізниці. Це сталося 19 квітня. Кіровоградські медики нині роблять усе можливе, аби повернути дитині повноцінне життя.

Той страшний день мама Андрія – Марина – певно, ніколи не забуде. Адже те, що сталося з її сином – просто шокує.

– Мій син відпросився погуляти. Вони пішли удвох із другом Олексієм до своєї подружки. Обіцяв повернутися до восьмої години. Але трохи затрималися і вийшли на початку дев’ятої… А за якийсь час до нас прибіг Олексій і прокричав: «Там Андрій помер і горить!». Поки дійшли до місця пригоди, сина вже повезли на кареті швидкої медичної допомоги у районну лікарню, – розповідає жінка.

Мама хлопця каже, діти поверталися додому через залізницю.

– Поверталися, зрізуючи дорогу через колію. Там стояв потяг. Треба було або пірнати під вагони, або перелазити через зчеплення, або обходити через технологічні драбини. Схоже, скористалися другим. Олексій перескочив першим, за ним ішов Андрій. У цей час на станцію прибув чи то ще один потяг, чи електровоз і «дав розряд». Андрія вдарило струмом. А це 27 тисяч Вольт! – розповідає Марина. – У результаті він отримав 65% опіків. Лікарі намагаються йому врятувати руку. Пропонували відвезти до спеціалізованої лікарні до столиці, але він був у дуже важкому стані.

Наступного після трагедії дня хлопця госпіталізували в обласну лікарню. Кіровоградські медики роблять усе можливе, щоб урятувати йому життя, і заспокоюють: зараз Андрійко почувається краще.

– На сьогоднішній день стан дитини тяжкий, але стабільний із позитивною динамікою. Хлопчик уже активно їсть, сам сідає, – коментує «КП» завідуюча опіковим відділенням обласної лікарні Наталія Корчака і додає, що до цього малий був у вкрай тяжкому стані, тому майже тиждень організм підтримували спеціальними препаратами. – Зараз опіки загоюються. Ми готуємося проводити пластичні операції.

Мама Андрія – каже, що на лікування сина потрібні кошти.

– Грішми на лікування допомагає біологічний батько Андрія, рідні, учні та вчителі шкіл Долинської. За це їм дуже дякую. І прошу відгукнутися всіх, хто може якось нам допомогти. Але зараз є не лише потреба у коштах. Необхідна також кров для переливання. У сина четверта група резус – негативний. Відгукніться, хто може! – просить мама Андрійка.

Хто небайдужий до життя дитини і має можливість допомогти, кошти можна перерахувати або на картку мами – «ПриватБанк» 5577 2126 0185 0269, Антонова Марина Павлівна, або на благодійну організацію «Благодійний фонд «Майбутнє медицини» – р/р26001052911574, ЄДРПОУ 38758490, МФО 323583 у ПАТКБ «ПриватБанк» м.Кіровоград.
e-max.it: your social media marketing partner