Чотирирічному Дмитрику із Петрового терміново потрібна допомога

,

2458Чотирирічному Дмитрику Ковальову з села Новий Стародуб Петрівського району терміново потрібні 30 тисяч гривень для проведення операції на оці. Від цією операції залежить, чи буде хлопчик бачити. Про це «КП» розповіла його мама Лариса Ковальова.

– Ще у жовтні він біг, перечепився, впав і паличка травмувала ліве око, – розповідає жінка. – Йому робили операції в Одесі. Після 20 листопада професор, який робив йому операцію, виходить з відпустки і має провести дитині чергову операцію – найскладнішу і найважливішу.

Лариса говорить, що на першу операцію треба було вдвічі менше коштів, тому вдалося зібрати самотужки. Зараз родина просить допомоги у всіх небайдужих.

– Тоді ми продавали усе домашнє господарство, яке можна було продати, – каже жінка. – Зараз ми збираємо усіма способами. Але кошти потрібні негайно. Хлопчик грамотний, рахує до тридцяти, букви знає… Після операції в Одесі був сильно подавлений, плакав, його тато відвіз на море і малий зрадів, коли побачив воду і великі кораблі.

Допомогти дитині можна перерахувавши кошти на рахунок №26208000107511 в Петрівському ТВБВ №10010/0107,2625 філії Кіровоградського обласного управління ВАТ «Ощадбанк», МФО 323475.

Телефон: (098) 845-71-35 (мама хлопчика Ковальова Лариса Олексіївна).
e-max.it: your social media marketing partner