Сім’я, яка постраждала в аварії, потребує допомоги!

,

2473Біда сталася ввечері 8 ли­стопада на перехресті вулиць Героїв Сталінграда та Волкова в Кіровограді – зіткнулися маршрутка «БАЗ­2215» і легковий автомобіль «ВАЗ­2107». Родина Шаповалових – донька, батько і мати, – яка їхала в легковику, нині в лікарні і потребує грошей на лікування.

Той вечір Євгенія Шаповалова, яка була за кермом легковика, називає найстрашнішим у своєму житті. Каже, після зіткнення вона знепритомніла. Поряд із нею на передньому сидінні був батько, на задньому – мама.

– Мене витягли з машини перехожі, потім – маму, батька діставали вже рятувальники. Він постраждав найбільше, бо сидів на пасажирському місці справа. Йому терміново потрібна операція. У батька складний перелом стегнової кістки, перелом носа, розрізана губа. Осколки, так само, як і в мене, на тілі та обличчі. У мами синці, забої, розбита голова, струс мозку. Батькові потрібно терміново ставити пластину в ногу, вартість однієї становить майже чотирнадцять тисяч гривень. Крім того, необхідні кошти на лікування та реабілітацію матері. Таких сум у нас просто немає, – розповідає Євгенія. Саме тому родина Шаповалових просить у всіх небайдужих кіровоградців фінансової допомоги.

 


Кошти можна перерахувати на рахунок 5168757281605396, ПриватБанк. Отримувач: Шаповалова Євгенія Андріївна. Телефон: (050) 040­39­81.

e-max.it: your social media marketing partner