Вояка з Кіровограда просить допомогти зібрати кошти на зубні імпланти

,

2953Військовослужбовець із Кіровограда 27-річний Володимир Шилов потребує фінансової допомоги на встановлення імплантів зубів. Хлопець звертається за допомогою до всіх небайдужих.

– Те, що мені пропонують – це звичайні знімальні протези. Щоб врятувати челюсті, є можливість зробити вставні зуби. І лікар мені це пропонує. Однак встановлення  імплантів  для мене дороге задоволення. Виходить, 45 доларів коштує один, а мені потрібно вісім, – розповідає «КП» Володимир.

Нині боєць перебуває на лікуванні у Одеському військовому госпіталі. Сподівається на  допомогу небайдужих, щоб він міг щиро посміхатися, не соромлячись.

– У частині, де я зараз служу, мені дали направлення у госпіталь. Я вже тиждень тут. У зоні антитерористичної операції можливостей і часу лікувати зуби не було. Тому мені їх просто рвали. У Волновасі мені вирвали близько одинадцяти  зубів, – розповідає вояка і додає, що медики йому поставили діагноз часткова адентія.

Володимир – спортсмен, тому в зоні АТО активно пропагує здоровий спосіб життя. Захоплювався такими видами спорту, як самбо, бойове мистецтво, боротьба. Каже, з товаришами разом обладнали спортивний майданчик, де кожен міг займатися спортом.

– Я привіз у зону АТО свою грушу, печатки, гантелі. Волонтер з Кіровограда передав ще дві гантелі. Ми самі зробили турнік, обладнали майданчик. Приємно, що груша висить не просто так, а там займаються, – говорить хлопець.

Кошти перерахувати можна на його картку ПриватБанку: 5168 7423 4202 7848.
e-max.it: your social media marketing partner