Макарчик зі Світловодська потребує допомоги

,

3834Маленький пацієнт гематологічного відділення дитячої обласної лікарні Макар Давиденко з діагнозом еозімофільна гранульома «гистиоцитоз» потребує коштів на лікування, розповіла «КП» волонтер Наталя Селецька.

Макару лише два з половиною роки, однак його спіткала важка хвороба, яка потребує термінового лікування.

– У два роки малюк почав скаржитися на біль у ручці. Мама одразу звернулася в дитячу поліклініку, де дитині зробили знімок. Їх направили у харківський інститут. За результатами біопсії кістки відразу ж встановили діагноз. Дали рекомендації щодо подальшого дообстеження, – розповідає волонтер.

Уже в обласній дитячій лікарні лікарі повідомили, що малюкові доведеться проходити хіміотерапію, а після неї – КТ і МРТ з контрастом. Кожен блок такої процедури обходитиметься родині у 4100 гривень. Таких коштів у сім’ї немає.

Макарчик у родині Юлі та Олега – друга дитина. Він народився справж­нім богатирем – 4,7 кілограма,  ріс і розвивався швидше за своїх однолітків.

– У відділенні дитячої обласної лікарні Макар зовсім недовго, а його вже прозвали маленьким скульптором. Хлопчик ліпить дуже красиві фігурки. До свого захоплення ставиться дуже серйозно, – ділиться Наталя Селецька.

Батьки Макара звертаються до усіх небайдужих про допомогу. Зараз фінансова ситуація в родині вкрай складна – батько малого залишився без роботи!

Щоб дізнатися, як можна допомогти Макарчику, – телефонуйте за номерами телефонів волонтера Наталії Селецької: (099)038­17­50, (067)223­46­34.
e-max.it: your social media marketing partner