Софійці, якій терміново потрібні ліки, не надійшло жодної копійки

, Олена Сідорова

4276На рахунок чотирирічної Соні Пічкуренко, яку терміново треба лікувати, не надійшло жодної копійки, йдеться на сайті асоціації «Жити завтра». У дитини нейрофіброматоз 1 типу – вражений зоровий нерв. 

– Найтерміновіші препарати взяли в борг, але лікувати дитину, привезену із зони конфлікту в Кіровоград, нема за що, – пише мама дівчинки, переселенка з Донецької області Аліна. – Хто зі мною давно дружить, знає, що ми часто допомагали діткам, які опинилися в біді! Ніколи не знаєш, що це може статися з тобою! На жаль, але з нами так і сталося! Спочатку війна, втрата близьких людей, і новий удар – хвороба молодшої донечки! Ми довго боролися самі, але зараз не можемо тягнути лікування дитини самостійно! Поки Софійка почуває себе добре, за винятком того, що часто став боліти животик!

– З першого знайомства з Сонечкою на терміновий препарат хіміотерапії не надійшло ні копійки... Хімію ми взяли в борг у аптеці на суму 6950 гривень, нам потрібно їх повернути і якщо дитині буде потрібно ще щось термінове оплатити, ми вже не зможемо, – каже волонтер дитини Наталія Селецька і додає, що також дитина була б рада отримати в дарунок м’якого котика або розмальовку з котиками.

Детальніша інформація за телефонами: 099-038-17-50 (волонтер Наталія) або 095-321-70-70 (мама Софійки – Аліна Лисенко).

Допомогти можна перерахувавши кошти на банківську картку 5168 7420 2077 8845 (Аліна Костянтинівна Лисенко).
e-max.it: your social media marketing partner