Третьокласниця з важкою формою діабету потребує допомоги

,

4393

Третьокласниця Каріна Філімонова, яка хворіє на важку форму діабету, потребує термінової фінансової допомоги на поїздку до столичних лікарів. Про це на своїй сторінці у Facebook написала знайома родини Ксенія Гудима.

«У мого племінника в класі вчиться дівчинка, а її сестра-близнюк Філімонова Каріна перестала відвідувати школу через важкий діагноз: цукровий діабет 1-го типу, важка форма, астенізація ЦНС. Порушення серцевого ритму зі схильністю до тахікардії, змішаний астигматизм, амбліопія обох очей. Аутоімунний тиреоїдит, гіпертрофічна форма. У третьому класі Карина навчається вже на дому індивідуально. Тиждень тому Каріні стало гірше і її забрала швидка в палату інтенсивної терапії, де вона втрачала свідомість. У Кіровограді її обстежили і перевели на інший інсулін, в зв'язку з тим, що потрібного інсуліну в аптеках немає. Зараз дитина перебуває на стаціонарному лікуванні під крапельницями. У неї слабкі ноги і почалися проблеми з нирками», – пише Ксенія.

 Лікарі Олександрійської лікарні порекомендували дівчинці поїхати до Києва на обстеження до ендокринолога.

«На це потрібні кошти яких у родини немає, мама одна виховує трьох дочок, безробітна. Каріна отримує пенсію по інвалідності в сумі 1300 гривень...», – підсумовує Ксенія і просить усіх небайдужих відгукнутися та допомогти.

Детальніша інформація за телефоном: 097-502-27-52 (мама дівчинки Філімонова Наталія Василівна).

Допомогти також можна, перерахувавши кошти на номер карти ПриватБанку 4149 4978 5831 3879.


e-max.it: your social media marketing partner