Кіровоградець, якого побили при пограбуванні, потребує допомоги

, Олена Сідорова

4669

Житель обласного центру, 32-річний Сергій Ніколаєв, якого у власному будинку тиждень тому побили двоє молодиків при пограбуванні, потребує негайної фінансової підтримки. Про це на сторінці у Facebook повідомила Яна Вороніна сьогодні, 15 травня.

Як повідомляють в поліції, пізно ввечері зловмисники прийшли в будинок жителя обласного центру. Один з нападників подзвонив у двері і покликав чоловіка «на розмову». Як тільки Сергій вийшов до під'їзду будинку, спільники почали його бити. Відібравши золоті вироби, розбійники зникли. На шум вибігла дружина потерпілого, побачила чоловіка закривавленим і викликала швидку допомогу і поліцію.

– Протягом кількох годин співробітники поліції встановили місцезнаходження зловмисників. Вони затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Як з'ясувалося, потерпілий отримав тяжкі травми голови і втратив дві золоті каблучки нібито через боргові зобов'язання перед знайомими. Ювелірні вироби чоловіки встигли продати. Зараз вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри і обрання запобіжного заходу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу.

Зараз Сергій, якого побили, зараз знаходиться у лікарні в комі.

«Шостий день лежить в комі, не приходячи до тями, залишилася дружина з двома маленькими дітьми!!! Просимо вашої допомоги, допоможіть, будь ласка, хто чим може!!!

На ліки щодня йде велика сума і скільки ще знадобиться грошей – невідомо. Якщо хтось захоче дізнатися, чи правдива інформація, ось номер Кіровоградської обласної лікарні 0522-39-71-69 або 0522-55-51-97. Прізвище того, хто знаходиться в реанімації, Ніколаєв Сергій Миколайович», – написала Яна Вороніна.

Для уточнення інформації: 095-696-62-25.

 

 

Допомогти також можна, перерахувавши кошти на картку Банку Південного 4029 6100 2088 3265.

e-max.it: your social media marketing partner