Маленькому Дмитрику з Кіровограда знову потрібні донори

, Олена Сідорова

4519Дмитрику Березі, якому ще немає і двох рочків, терміново потрібні донори (бажано чоловіки з другою негативною групою крові). У хлопчика гострий монобластний лейкоз –  рак крові, повідомили волонтери Української відкритої асоціації організацій, груп та осіб, що працюють з дітьми, які страждають на онкозахворювання «Жити завтра».

– Рак і хімії щодня наносять нищівних ударів. Цього тижня малюкові знову потрібні були донори. Тромбоцити вперто не хочуть відновлюватися. Малюк весь в синцях... Але він тримається! Він так намагається перемогти. (...) Фінансова ситуація ще терпима, але вже викликає хвилювання, оскільки вартість медикаментів дуже висока, а з огляду на літній період і різке зниження пожертвувань у нас немає впевненості, що в потрібний момент ми встигнемо зібрати необхідну суму для термінової закупівлі медикаментів, – пишуть волонтери.

Якщо ви готові здати кров для дитини, зателефонуйте: (050) 457-61-76 (мама Дмитрика) або (099) 03-81-750, (067) 223-46-34 (волонтер хлопчика Наталя Селецька).

Допомогти також можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 3211 2207 (Олена Миколаївна Береза, мама).
e-max.it: your social media marketing partner