Кіровоградці потрібні гроші на реабілітацію після тяжких опіків

, Олена Сідорова

5775Студентка Кіровоградського педагогічного університету імені Винниченка, поетеса та громадська активістка 21-річна Марія Корнілова, яка минулого року отримала опіки ІV ступеня, потребує фінансової допомоги на реабілітацію.

– 23 червня 2015 я отримала 35% опіків шкіри, з яких 22% – глибокі опіки. Перенесла 15 операцій по пересадці шкіри. Наразі я проходжу курс реабілітації. Потребую також реконструктивних операцій на кистях рук, тому що на правій руці внаслідок анкілозу не згинається вказівний палець в одному суглобі, на лівій – треба зв’язувати сухожилля на трьох пальцях, щоб вони розгиналися. Також потрібні кошти на креми та силіконові пластини для запобігання росту рубців, – розповідає Марія.

Для боротьби з рубцями дівчина використовує крем «Kelofibrase». 50-грамового тубику вистачає приблизно на тиждень. Лікарі радять користуватися ним до двох років.

– Я активна людина, я хочу жити таким життям, яке мала до травми. Хірург медичного центру Valikhnovski MD в Києві запевнив мене, що хірургія кистей можлива. Тому я прошу всіх допомогти в зборі грошей. Кожне пожертвування має важливе значення, – підсумовує Марія.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 5168 7556 1026 0057 (Корнілова Марія).
e-max.it: your social media marketing partner