Мама-одиначка п’ятирічного Артема з Кіровограда, у якого ДЦП, просить допомогти

, КП

5782Мама-одиначка Світлана Колісник з Кіровограда просить допомогти зібрати кошти на реабілітацію своєму сину – Артему. У хлопчика ДЦП. Протягом року дитина має щонайменше чотири рази пройти курс реабілітації в Трускавці. Один курс коштує близько дев’яти тисяч гривень, пише «Gazeta.ua».


– Мене до восьми місяців вагітності ніщо не турбувало. А потім виявили, що дитині не вистачає кисню й вирішили зробити кесарів розтин. Лікарі сказали, що дитина здорова. Але через чотири години Артемко почав синіти. Пояснили, що це сталося через набряк головного мозку. Його забрали в реанімацію. Там він пробув місяць. Ще два тижні пролежав у неврології. В п’ять я помітила, що дитина не може сидіти, – розповідає мати Світлана Колісник.


Світлана з Артемом поїхали в Охматдит, де хлопчику діагностували ДЦП. Відтоді вони їздять на реабілітацію. Останні рази вони їздили за благодійні внески небайдужих.


– Скриньки з інформацією про мого Артемку стоять в магазині «Фуршет». Я там працювала до декрету. Я мати-одиначка, є ще старша донька-студентка Катя. Зараз із Артемчиком проходимо іпотерапію в Миколаївській області. Перші три рази він побоювався коня. А тепер уже звик, йому ці заняття навіть подобаються. Після цього, якщо гроші зберемо, поїдемо в Трускавець, – каже мама хлопчика.


Після першого курсу в Артема помітні покращення. Хлопчик упевненіше сидить на стільці, піднімається з лежачого положення, збільшився словниковий запас, став активніший. Лікарі прогнозують, що Артем ходитиме самостійно.


Допомогти можна, перерахувавши гроші на картку Приватбанку 4149 4978 3396 1966 (Колісник Світлана Миколаївна).

e-max.it: your social media marketing partner