Врятуйте нашу доньку: Батьки онкохворої дівчини благають про допомогу

, КП

6841Батьки 16­-річної Вероніки Балабіної – Жанна та Ігор – просять допомогти зібрати кошти на лікування доньки. У дівчини лімфома Ходжкіна – рак лімфовузлів. Шанс на життя подарує пересадка кісткового мозку, але вартість операції та лікування для батьків непідйомні.

– Вероніка торік пройшла  майже всі хіміоблоки, променеву терапію і начебто хвороба почала відступати. Була ремісія. Але у вересні відбувся рецидив, хвороба стала агресивнішою, – розповідає мама Вероніки.

Дівчину терміново направили в «Охматдит», оскільки у Кіровограді вже не могли нічим допомогти.

– Нам повідомили, що треба робити транс­плантацію кісткового мозку. Іншої можливості допомогти донечці немає. Ми не були готові до такого повороту, – крізь сльози розповідає Жанна.

На лікування Вероніки потрібна чимала сума, і таких грошей у батьків немає.

– За перший тиждень витратили близько 100 тисяч гривень. Нам підібрали препарат і лікар сказав, чим раніше знайдемо гроші на нього, тим більше шансів на життя та підготовку до трансплантації. Але препарат для нас дуже дорогий. Одна доза коштує 60 тисяч гривень, таких потрібно шість! Завдяки небайдужим, друзям, близьким, колегам змогли зібрати на перший етап. Уже побачили покращення, – ділиться мама дівчинки.

Втім це лише один із етапів. Далі – операція і реабілітація.

– Якщо все піде за планом лікарів, не буде жодних ускладнень, то все це лікування триватиме півроку. Скільки коштів ще треба – навіть не знаю – до мільйона гривень чи більше, десятки тисяч доларів... Але в «Охматдиті» без пересадки не дають гарантії на продовження життя доньки хоча б на кілька років. Настільки важко дивитися, як Вероніка все це переносить.., – каже мама. – Ми не знаємо куди бігти, стукати... Кожна гривня для нас велика підтримка. Сподіваємося, завдяки небайдужим людям донька одужає.

Деталі за телефонами: (050) 623-­35­-08 (Жанна Антонівна, мама), (095) 844-­09­-57 (Ігор Миколайович, тато).

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку: 4149 4978 1410 5666 (Жанна Антонівна Балабіна).
e-max.it: your social media marketing partner