Юрій, у якого цілий список хвороб, вкрай потребує допомоги

, КП

5467Сирота Юрій Бойко, у якого кілька хвороб, вкрай потребує допомоги. 25-річному хлопцю, який через хвороби виглядає на 13-15 років, потрібні побутові речі, продукти харчування та кошти на медичні препарати, про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтер Вікторія Семененко.

У хлопця ревматоїдний артрит, тромбопенія, лейкопенія, він втратив зір на одне око. Крім цього, у Юри туберкульоз. Раніше у нього був туберкульоз легень, який зараз перейшов у туберкульоз лімфатичної системи.


«Такий туберкульоз лікується важче. Тому і лікування Юра переносить складніше. Туберкульозні препарати знижують дію гормональних препаратів, якими він живе... Тоді у хлопця починаються різні кровотечі… Юра постійно потребує фінансової допомоги. Є препарати, які для нього життєво необхідні, без яких він жити не може, їх вартість у місяць близько тисячі гривень», – пише Вікторія.


Коли Юрій проходив лікування у тубдиспансері, його будинок обікрали. Через те, що постійно витрачає великі суми на лікування, він не може облаштувати житло.


«Юра живе сам. У хлопця немає на даний момент ні телевізора, ні холодильника, ні електрочайника, навіть немає чим опалювати будинок. А на вулиці незабаром зима. Як не замерзнути Юрі? Можливо, хтось може допомогти дровами, пілетами для опалення? Чи побутовими речами? Чи коштами на медичні препарати і харчування? Чи продуктами харчування? Відгукніться! Юра дуже чекає вашої допомоги», – звертається Вікторія.

 

Нагадаємо, Юрій Бойко, інвалід третьої групи. В юності хлопець втратив маму, самотужки доглядав сестричку-візочницю, яка у 2014 році померла. Тепер він сам бореться за життя – серед низки інших хвороб йому діагностували туберкульоз відкритої форми.

Якщо ви можете допомогти Юрі, телефонуйте волонтеру Наталі Селецькій: (099) 038-17-50.

e-max.it: your social media marketing partner