Жінка просить врятувати життя її чоловіка

, КП

7409Дружина 28-річного кіровоградця Івана Владова – Ірина просить допомогти зібрати кошти на лікування чоловіка. У нього рак – остеосаркома верхньої третини лівої плечової кістки. Однак вартість лікування для родин непідйомна.

– Більше року мій чоловік бореться з хворобою. Переніс вже кілька операцій. Спочатку йому діагностували саркому передплечової кістки. Тоді зробили операцію та безліч хіміотерапій. Стан був стабільний, але потім різко рецедив і з'явилися дві пухлини на м'яких тканинах в районі лопатки. Також пішли метастази в ребро і хребет. Ми звернулися у київську клініку «Лісод». Пройшли там діагностику, зараз проходимо початковий етап лікування – опромінення та хіміотерапії, – ділиться з «КП» дружина Івана – Ірина.

У місяць в клініці родина витрачає більше 50 тисяч гривень. Лікування необхідно продовжувати, однак його ціна для родини не підйомна.

– Лікування занадто дороге і для нашої сім'ї це непідйомна сума. Орієнтовно на місяць лікування в клініці ми витрачаємо більше 50 тисяч гривень. Точного терміну лікування лікарі не дають, тільки прогнози. На найближчий час потрібно більше 100 тисяч гривень, – каже Ірина.

Жінка звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти врятувати життя Івану.

– У нас дворічна донька, яка майже не бачить тата, оскільки він постійно перебуває на лікуванні в іншому місті. Тому я звертаюся до всіх небайдужих людям допомогти зберегти життя моєму чоловіку і батьку моєї дитини, – просить Ірина.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7420 1115 0558 (Владов Іван Андрійович).

Деталі за телефоном: (050) 513-64-18 (Ірина, дружина Івана), (067) 298-30-22 (Ніна, мама Івана).
e-max.it: your social media marketing partner