Маленькому кіровоградцю Артему, у якого ДЦП, потрібна допомога

, Олена Сідорова

7806П’ятирічному Артему Коліснику з Кіровограда, у якого ДЦП, потрібна фінансова допомога на реабілітацію в клініці Козявкіна в Трускавці. Протягом року дитина має пройти чотири курси. Один коштує близько 13 тисяч гривень, пише «Gazeta.ua».

– Артемко народився восьмимісячним. Йому не вистачало кисню і мені провели кесарів розтин. Дитина мала нормальну вагу. А через кілька годин в нього раптово стався набряк мозку і він почав синіти. Ми два місяці були в лікарні. В півроку я повезла його в «Охматдит» на обстеження, бо не міг сидіти. Там поставили ДЦП. З тих пір ми з Артемкою їздимо по реабілітаційних центрах, – розповідає мама хлопчика – Світлана Колісник.

За її словами, Артем уже сидить, краще розмовляє.

– У грудні ми були в реабілітаційному центрі «Ангел» в Одесі. Там пройшли обстеження. В сина виявили судомну готовність. Щоб попередити приступи, йому призначили таблетки. Тепер треба повезти до Трускавця. Дякуючи допомозі небайдужих людей, потроху є прогрес в лікуванні Артемки. Він піднімається з лежачого положення, став активніший. Лікарі прогнозують, що зможе самостійно ходити. Тому я знову змушена просити допомоги в людей, – каже Світлана.

Детальна інформація за телефоном: (099) 366-02-18.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку» 4149 4978 3396 1966 (Колісник Світлана Миколаївна).
e-max.it: your social media marketing partner