Дві доби медики рятували дитину з Благовіщенського району, яка впала з велосипеда

, КП

8182Дев’ятирічна Богдана Довгопола з села Грушки Благовіщенського району впала з велосипеда й отримала численні травми. Але найсерйозніша – перелом щелепи, зламана кістка якої розірвала барабанну перетинку. Зупинити кровотечу з вуха намагалися майже дві доби.

– Богдана впала з велосипеда, отримала численні травми – вибиті зуби, розбите підборіддя, пошкоджена права нога... Але найстрашніше – після обстежень з’ясувалося, що у неї перелом суглобового відростка нижньої щелепи. Зламана кістка щелепи пошкодила внутрішнє вухо, розірвала барабанну перетинку... Майже дві доби лікарі не могли зупинити кровотечу з вуха, – крізь сльози розповідає мама дівчинки Оксана Довгопола.

Уже тиждень Богдана знаходиться в дитячій обласній лікарні. Але, на жаль, місцеві фахівці не можуть допомогти їй – тепер справа за столичними.

– Лікарі сказали, що при такій травмі операцію треба робити у перші два тижні. Тиждень вже минув. У нас залишився ще один. Але в області таких спеціалістів немає. Допомогти можуть у київській лікарні. Тому найближчими днями будемо їхати у столицю. Я навіть не уявляю, що буде далі. Дуже хочеться, щоб із донькою все було добре, – додає Оксана.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7572 8320 9304

Детальна інформація за телефоном: (096) 967-68-60 (Оксана Довгопола, мама)

фото: надане родиною
e-max.it: your social media marketing partner