Жінці зі Знам’янки, у якої рак, терміново потрібні кошти на пересадку печінки

, КП

8932Олена Хомяченко зі Знам’янки два місяці тому народила синочка. Однак радіти материнству жінка не може. Лікарі діагностували у неї рак печінки 4 стадії. Чоловік Олени – Володимир просить усіх небайдужих допомогти врятувати його дружину.

– Лише два місяці тому дружина народила другу дитину. На восьмому місяці вагітності лікарі побачили пухлину печінки. Але сказали, що це як гемангіома – доброякісна пухлина, нічого страшно і багато хто з таким живе. Під час вагітності ураження печінки пухлиною було до 10 сантиметрів. Однак після пологів пухлина різко збільшилася удвічі, самопочуття дружини погіршується, температура постійно не нижче 39 градусів, – розповідає «КП» Володимир.


Олена пройшла обстеження в обласному онкодиспансері, звідти її направили у Київ.


– Лікарі діагностували карциному печінки 4 стадії з метастазами на кістки. Ми були у Києві в Інституті Шалімова, там сказали, що нічим допомогти не зможуть, направили в Інститут раку Ломоносова. Знову пройшли повне обстеження, здали всі необхідні аналізи. І там також лікарі сказали, що допомогти нічим не можуть. Вже велика частина органу уражена, видаляти частину немає вже сенсу, хімія також малоефективна, потрібна лише пересадка органу, – продовжує Володимир.


Зробити операцію погодилася лише одна клініка в Ізраїлі.


– Наступного тижня ми вже їдемо на огляд. Скільки коштуватиме операція, лікування – навіть уявити страшно, – каже чоловік і просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування дружини.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7573 1958 8366 (Олена Хомяченко)


Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (099) 059-88-81 (Володимир, чоловік Олени).

e-max.it: your social media marketing partner