Кіровоградському журналісту на завтра терміново потрібні донори

, КП

00135Журналісту обласного телебачення Миколі Мумизі терміново потрібні донори з першою позитивною групою крові на завтра, 4 серпня. Після операції у нього відкрилася кровотеча. Рідні та друзі просять про допомогу.

– Коля лікується вже близько трьох місяців. Зробили купу обстежень. Лікарі виявили якесь утворення в нозі, але за результатами біопсії з’ясували, що то просто гематома, – розповідає «КП» друг Миколи – Олександр.


Однак після лікування болі в нозі не зникли і Миколі призначили операцію.


– Лікарі сказали, що треба робити операцію. У понеділок йому видалили гематому. Втручання пройшло нормально. Але сьогодні вже четвертий день рана не загоюється і він вже втратив чимало крові. Щодня йому капають плазму, кров. Тому ми шукаємо донорів, – продовжує Олександр і додає, що потрібна також і фінансова допомога. – За увесь час на лікування витрачено чималу суму. Батькам, друзям уже важко впоратися власними силами.


Тих, хто згоден стати донором просять підійти 4 серпня на 8:00 на Станцію переливання крові (вулиця Преображенська, 80). При собі необхідно мати паспорт.


Донорам обов’язково слід вказати: для Миколи Вікторовича Мумиги, лікарня Святого Луки.


Також допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4149 4978 4552 9850 (Мумига Микола Вікторович)


Деталі за телефоном: (066) 555-45-08 (Олександр Коротченко – друг).

e-max.it: your social media marketing partner