#де_зебра: Після флешмобу «КП» влада намалювала кілька переходів у Кіровограді і на цьому все?

,

5678Після флешмобу, який провела редакція «КП» із вимогою нанести дорожню розмітку у Кіровограді, міський голова Андрій Райкович постукав кулаком по столу і публічно наказав підлеглим вирішити проб­лему. Однак чи то фарба скінчилася, чи підрядники втомилися – кілька «зебр» з’явилося у центрі міста та на кількох вулицях, і на цьому все. У мікрорайонах, де чимало транспорту, пішохідних переходів як не було, так і немає.

– Відсутність дорожньої розмітки – це такий же злочин, як, наприк­лад, коли водій сів за кермо напідпитку. Скільки ще влада ігноруватиме проблему?! Скільки ще трагедій має статися, щоб в обласному центрі(!) з’явилися розподільчі смуги, пішохідні переходи, зони безпеки на дорогах?! – коментує головний редактор «КП» Любов Попович.

Нагадаємо, з моменту початку флешмобу #де_зебра, який ініціювала «КП», минув рівно місяць. Тоді колектив газети закликав містян долучитися до акції. Люди підтримали і взялися публікувати фото відсутніх пішохідних переходів на своїх сторінках у соцмережах, вказуючи таким чином владі, що проблема існує.
e-max.it: your social media marketing partner