«КП» виставила на аукціон Посіпаку-промовця (ВІДЕО)

, Олена Сідороваопубліковано в Іграшки врятують життя

9248Редакція газети «Кіровоградська правда» оголосила аукціон однієї іграшки у рамках благодійного розпродажу задля допомоги онкохворим дітям – до п’ятниці, 2 червня, продаватиме найціннішу іграшку – міньйона з мультфільму «Посіпаки». Аукціон старує сьогодні на сторінці «КП» у Facebook.

– «КП» оголошує аукціон однієї іграшки, аби зібрати ще дві тисячі гривень і таким чином закрити збір на придбання одного курсу хіміотерапії, ціна якого – 20 тисяч гривень. Цю іграшку для благодійної акції передали діти доброго друга редакції, яка постійного підтримує такі доброчинні прое­кти, директора хлібозаводу Владлени Умнової. Знаємо, діти довго визначалися, які іграшки передати, зреш­тою обрали найдорожчі. Одну з них ми продали. А от іншу – відклали для аукціону, – пояснює головний редактор. – Це міньйон із мультфільму «Посіпаки». Іграшка – дивовижна. Сподіваюся, нам удасться завдяки їй зібрати дві тисячі, яких бракує до необхідної суми.

Стартова ціна – 500 гривень. Крок – 50 гривень.

Решта забавок, які не вдалося розпродати, «КП» сьогодні передасть до Кіровоградського центру соціально-психологічної реабілітації дітей із притулковими групами, а також до ігрових кімнат обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, цілий місяць «КП» збирала іграшки для благодійного розпродажу. А 28 травня продавала їх на Театральній площі.

Загалом під час благодійного розпродажу вдалося зібрати майже 18 тисяч гривень.

 

e-max.it: your social media marketing partner