10535Вікторія – 15 років

Вікторія – майже доросла дівчина і цілком усвідомлює свою життєву ситуація. Дівчина дуже цілеспрямована, добре вчиться і мріє здобути професію, яка згодиться їй у житті. Утім, як і всі діти, дівчина мріє про родинне тепло, люблячих батьків, які радітимуть її успіхам. Допоможіть Вікторії стати успішною, обігрійте своєю турботою.

Анкета: 0071592

 


10527Артем – 14 років

Артем – цілеспрямований, розумний і активний юнак. Хлопець гарно вчиться і мріє отримати професію, яка згодиться йому у житті. Любить займатися спортом, доброзичливий і чуйний, відповідальний. Артем усвідомлює життєву ситуацію і потребує наставника, який буде для нього вчителем і підтримкою у житті. А ще, як і всі діти, мріє про люблячих і турботливих маму і тата, які радітимуть його успіхам.

Анкета: 0292087

 


 

092281Віталіна – 3 роки, Микита – 8 років, Ангеліна – 10 років

Ангеліна, Микита і Віталіна – рідні. Діти дуже дружні і турботливі. Старша Ангеліна відчуває відповідальність за молодших, тому намагається бути дорослою. Діти допитливі і відкриті у спілкуванні, люблять гратися іграшками, допомагають старшим прибирати кімнату, а ще мають спільну мрію –  жити з люблячими мамою і татом. Допоможіть малим стати щасливими!

Анкети: 0321510, 0341210, 0341242

  

 

07412Софія – 11 років

Ця усміхнена й мила дівчинка – Софійка. Вона весела і кмітлива, гарно вчиться в школі, залюбки допомагає старшим поратися по господарству, а ще дуже любить домашніх тварин. Мріє стати ветеринарним лікарем, щоб рятувати котиків і собак. Утім найзаповіт­нішою мрією дівчинки є, що її огорнуть родинними теплом люблячі мама і тато.

Анкета: 0070647

 

 


 

06943Артем – 12 років

Артем на свій вік досить самостійний і серйозний хлопець. Намагається сумлінно вчитися. Любить домашніх тварин. Мріє у майбутньому стати ветеринарним лікарем. Захоплюється спортом, особливо любить футбол і інші командні ігри. Вважає, що людині завжди потрібна підтримка.

Артем мріє мати люблячих маму і тата, які підтримають його і радітимуть успіхам.

Анкета: 0292087

 


06723Валерія – 8 років

Валерія – дитина з особливими потребами, має розлади мовлення. Але це не заважає їй бути веселою і чемною. Дів­­чинка любить гратися іграшками, малювати, складати пазли. Легко йде на контакт. У Валерії є рідні брат і сестра.

Діти мріють мати велику родину, де у них будуть люблячі мама і тато, які радітимуть їхнім успіхам.

Анкета: №0284751

 


 

06529Олександра – 12 років

Саша – скромна і чемна. Гарно вчиться у школі, любить читати і пізнавати нове. Дівчинка дуже любить тварин і мріє стати ветеринарним лікарем. Легко знаходить спільну мову з дорослими і ровесниками.

Саша не має рідних братів і сестер, але мріє про велику родину, де у неї будуть люблячі і турботливі мама і тато.

Анкета: 0213139

 


 

06104Катерина – 5 роки, Софія – 14 років

Катя і Софійка – рідні сестри. Дівчатка дуже дружні, веселі, кмітливі. Софійка відчуває відповідальність за молодшу сестричку, турбується про неї, вчить і грається з малою. Катя ще маленька, дуже любить старшу сестру.

Діти потребують батьківської турботи і мріють, що станеться новорічне диво й у них обов’язково з’являться люблячі мама і тато.

Анкети: 0268704, 0210663


 

05472

Юра – 2 роки

Юра – особлива дитина, тож потребує постійного догляду. Хлопчику дуже необхідні материнське тепло і турбота. Привітно йде на руки до дорослих, посміхається, любить слухати колискові пісні.

Маленькому Юрі потрібна любляча і турботлива родина, де він зможе повноцінно розвиватися.

Анкета: 0329266

 


 

04016Анастасія – 15 років

Настя – чемна і кмітлива. Гарно вчиться, любить читати. Дитина комунікабельна, добра, чуйна. Найбільша мрія дівчинки – мати родину і жити вдома.

Настя потребує люблячих і добрих маму і тата.

Номер анкети – 0070108

 



02726Валентина – 10 років, Назар – 9 років

Валя і Назар – чемні і скромні дітки. Дівчинка – організована і турботлива, хлопчик – стриманий, акуратний. Діти люблять одне одного і мріють жити разом із турботливими батьками.

Номери анкет – 0201064, 0201067

  


 

02029Анжеліка, 4 роки

Анжеліка – дівчинка з особливими потребами. Мала рухлива і допитлива, любить, коли їй приділяють увагу, легко йде на контакт.

Дівча любить усміхатися, радіє, коли її беруть на руки.

Анжеліка дуже потребує турботи і любові мами і тата.

Номер анкети – 0298262.


01725

Олександра, 16 років

Спокійна, врівноважена, комунікабельна і товариська дівчинка.
Саша гарно навчається, любить співати і займатися творчістю.
Дівчинка мріє про велику родину і дуже хоче мати маму і тата, яких радуватиме своїми поробками.

Номер анкети Олександри – 0179683

 


 

6193

Сашко, 9 років
«Сашко та Андрюша – братики. Обидва хлопчики рухливі та непосидючі. Саша хоче бути лідером. Народився у 2011 році.
Сашко любить погратися. Часто змінює один вид діяльності на інший. Йому подобаються музичні інструменти. Показує як треба грати на сопілці. А ще любить дивитися мультики.
Саша завжди допомагає як діткам, так і дорослим. Піклується про свого меншого братика, грається з ним. На прогулянку веде за руку. Приділяє Андрію значну увагу.
Андрюша – усміхнений і позитивний хлопчик. Йому подобається, коли старший брат займається з ним. Малюк проявляє багато емоцій під час гри. Іноді вередує, хоче щоб усе було за його бажанням. Народився у 2013 році. Брати мають хороший апетит і люблять поїсти.
Хлопчики охайні. Сашко вміє сам доглядати за собою ще й братику допоможе. Він має розвинену увагу та фантазію і хоче скоріше стати дорослим.
Відкриті та кмітливі Сашко й Андрюша чекають на ніжних і надійних батьків. Їм просто необхідна лагідна мама та відповідальний батько», – йдеться у відеосюжеті про Сашка.

Номер дитини в державній базі: 257249.

 



6672

Христинка, 14 років і Женя, 6 років

Позитивна та весела Христина дуже любить поговорити, відкрита у спілкуванні й розповідає про все, що знає.
Дівчинка артистична, рухлива, не соромиться виступати на публіку. Христина вважає себе самостійною дівчинкою, каже, будь­яка робота по господарству їй під силу. У майбутньому хоче стати кухарем. Вона і зараз може приготувати безліч смачних страв.
– Борщ можу зварити, кашу, вареники, пиріжки вмію пекти і хліб, – каже дівчинка.
Христина має молодшого братика Женю, про якого сумлінно піклується. Женя комунікабельний, подільчивий, дружелюбний, гарно навчається, відкритий, швидко йде на контакт із дорослими та дітьми. Хлопчик охайний, любить тримати свої речі у порядку.
– Мій братик хороший, – каже Христинка, – але інколи буває неслухняним. Він уміє мити посуд і прибирати в кімнаті.
Діти потребують турботи і уваги відповідальних батьків. Женя і Христина дуже чекають на добру, ласкаву маму і надійного тата.

Номер дитини в державній базі: 286463

 


 

6830Ангеліна, 8 роки
Ангеліна – дитина з особливими потребами. Дівчинка майже нічого не бачить, саме тому і контакт із оточуючими їй встановити дуже важко. Здається, вона не реагує на слова та рухи вихователів, але завжди відчуває їхню присутність.
Дитина сидить у дитячому стільці і потребує постійної опіки вихователів і няньок. Ходити або стояти вона не може.
Дівчинка недарма при народженні отримала ім’я Ангеліна. Можливо знайдуться добрі люди – янголи, які візьмуть її у свою родину і зігріють батьківським теплом.

Номер дитини в державній базі: 0243925

 

 

 


 

6884Ярослав, 13 років і Леонід, повнолітній

Леонід і Ярослав – рідні брати. Хлопці займаються спортом, піклуються­ один про одного, їх завжди можна побачити разом. Леонід старший.
– Я не спостерігатиму мовчки, коли хтось ображатиме мого молодшого брата чи дівчину. Я мушу їх захищати, а для цього треба мати гарну фізичну підготовку, – говорить він.
Старший брат захищає молодшого, допомагає робити уроки. Хлопці часто разом грають у футбол або тренуються у спортзалі.
– Ярославу 9 років, наші стосунки по всякому складаються, буває що і сваримося, але обов’язково миримося. Ми завжди – брат за брата, – продовжує Леонід і додає, що молодший брат добрий, чуйний і незлостивий, має багато друзів-однокласників.
Льоня також має давнього друга, з яким у дитячому будинку нерозлучний уже сім років. Каже, стосунки у них – як у рідних.
Ярослав – не лише спортивна дитина, а й творча. Любить малювати, товариський, піклується про тварин. Хлопчик уже вибрав майбутню професію. Мріє стати кухарем.
– Для молодшого брата я зараз мама й тато і сподіваюся, що ми завжди будемо разом, – ділиться Льоня і зізнається, що також має мрію – стати військовим, а ще мати тата і маму.
Хлопці сподіваються, що їхнє життя зміниться і вони матимуть міцну, люблячу родину.

Номер дитини в державній базі: 267432

 



6949В’ячеслав, повнолітній і Михайло, 17 років

Брати Славко і Михайло складають приємне враження, завжди охайні та ввічливі, товариські і комунікабельні.
В’ячеслав – старший брат, серйозний і працьовитий. Михайло – завжди усміхнений і привіт­ний. Малий любить фантазувати і брати участь у творчих заходах, залюбки малює, грає у футбол та інші спортивні ігри. А ще хлопцю дуже подобається розповідати гуморески.
Старший брат більше захоп­люється спортивними заняттями, бере участь у змаганнях. У школі старанно навчається, у майбутньому хоче стати вчителем фізкультури. Славко цінує в людях доброту, чесність, сумління та відвагу, бо сам так поводиться зі своїми друзями. Головним своїм завданням Славко вважає виховання молодшого брата. Контролює його навчання, допомагає робити уроки.
Мишко добре навчається, бо хоче бути розумним і мріє вступити в університет. Свого старшого брата Міша любить і відчуває його підтримку.
Хлопці дуже хочуть, щоб їхня сім’я була міцною і дружньою, щоб у них з’явилися відповідальні і турботливі батьки.

Номер у державній базі: 215950

 


 

7733Мар’яна, 7 років

Маленька білявка, з двома симпатичними бантами, дивиться зацікавлено на незнайомих людей. Її оченята наче запитують: «Чому я тут і що буде далі?».
Мар’янка швидко реагує і виконує прохання вихователів. Вона – слухняна дівчинка, любить гратися, а особливо радіє, коли їй читають казки.
Дитина має старших сестричку і братика.
Найбільше бажання Мар’яни – жити разом великою родиною, у якій тато і мама її любитимуть.

Номер дитини в державній базі: 286470

 

 


 

8339Максим, 15 років

Максим іде по життю з посмішкою. Більшість вільного часу проводить із друзями з футбольної команди. Проте у допитливого й товариського хлопця багато друзів і за межами команди.
Максим упевнений: гарний друг повинен бути щирим і добре вихованим, тому багато читає. У вільний час хлопець ходить на прогулянки та малює. Найчастіше він зображує будинки.
Максим мріє стати будівельником, а ще мати власний дім, де у нього будуть люблячі мама і тато.

Номер дитини в державній базі: 163044

 

 


 

9116Микита, 16 років

Микита – життєрадісний і дуже відповідальний, розумний і старанний хлопець, який добре навчається у школі. Він – староста своєї групи, інші учні дослухаються до його думки. Микита товариський і приязний, із ним охоче дружать діти.
Найбільше Микита захоплюється футболом і вже має неабиякі спортивні успіхи.
– Я отримав багато грамот і медалей, – ділиться хлопчик і додає, хоче, аби здійснилася ще одна його мрія: мати домашнього улюбленця – морську свинку. Він добре знає, як за нею доглядати.
Микиті дуже потрібна підтримка і розрада найрідніших людей – мами і тата.

Номер дитини в державній базі: 183774


 

9255Віка, 17 років

Вікторія – доброзичлива і весела дівчинка, старанна учениця з творчими здібностями. Їй подобається шити, любить музику, а особливо народні пісні.
Вона завжди готова підтримати інших, мріє стати лікарем, щоб допомагати людям.
– Хочу людей лікувати, дорослих і дітей, – каже Віка і додає, найзаповіт­ніша її мрія – мати власний будинок та найрідніших людей – маму і тата.

Номер дитини в державній базі: 71706

 

 

 


 

9330Юра, 16 років

Юра доброзичливий і чуйний хлопчик. Він має проблеми зі здоров’ям, зокрема погано розмовляє. Утім щодня наполегливо вчиться, щоб опанувати вимову слів. Деякі йому даються легше, деякі – складніше. Але своїх співрозмовників хлопчик чудово розуміє і з радістю з ними спілкується.
Юра – дуже працьовитий і гарний помічник. Він невибагливий в уподобаннях страв, але має свій улюблений напій – какао. Каже, якби мав багато грошей, усі витратив би саме на нього.
Хлопчику дуже необхідна родина, люблячі мама і тато, які допоможуть швидше навчитися добре говорити.

Номер дитини в державній базі: 73703

  


 

9550Микита, 8 років

Микита – дитина з особливими потребами. Він бачить тільки те, що впадає у коло його зору. Зазвичай хлопчик задумливий, інколи посміхається і можна побачити в його очах веселий настрій. Час від часу він намагається вимовити деякі слова.
Микиті дуже потрібні турботливі, люблячі і терплячі батьки, які допоможуть йому розвиватися­ і стати здоровою дитиною.

Номер дитини в державній базі: 236823

 

 

 


 

9678Іра, 10 років

Іринка – дитина з особливими потребами. Дівчинка спокійна, весела та комунікабельна. Вона не надто добре розмовляє, але зрозуміти її можна. Мала любить дивитися мультики.
Іра потребує постійної уваги, любить обійми.
Має старших сестру і брата.
Дитина потребує люблячих батьків, які допомогли б їй розвиватися і жили великою родиною разом із її старшими сестричкою і братиком.

Номер дитини в державній базі: 172937

 

 


 

9787Максим, 12 років

Максим – дитина з особливими потребами. Хлопчик вихований і чемний, намагається гарно відповідати на поставлені запитання.
Він уже закінчив перший клас, у навчанні старанний і допитливий. У вільний час любить погратися іграшками. Охоче допомагає вихователям із прибиранням.
Максим мріє стати рятувальником, аби допомагати людям. Та зараз він сам потребує любові і підтримки від мами і тата.
Має трьох братів.

Номер дитини в державній базі: 69543

    

 



01592Марія, 3 роки

Марійка – дівчинка з особливим потребами. Активна, любить посміхатися, рухлива.
Дитина може бути усиновлена, влаштована під опіку, в прийомну сімю чи дитячий будинок сімейного типу.

Номер анкети Марії – 0312267

 

Богдан, 7 років

Богдан – веселий, активний, непосидючий хлопчик. Навчається у першому класі. Малий дуже допитливий, любить малювати, танцювати, грати в колективні ігри, комунікабельний із однокласниками, добрий і подільчивий.

Богдан багато мріє, проте найзаповітніше його бажання – мати турботливих маму і тата.

Номер анкети: 0257966

e-max.it: your social media marketing partner