У Кіровограді шестикласник презентував уже десяту фотовиставку

, Олена Сідорова

01043В обласній бібліотеці імені Чижевського шестикласник гімназії Короткова Глєб Цуканов презентував десяту фотовиставку. Цього разу свої роботи юний фотограф об’єднав під назвою «Безвіз». Підтримати його прийшли десятки поціновувачів творчості, а також шкільні друзі.

Влітку Глєб уперше перетнув кордон України з власним біометричним паспортом, що стало для нього великою подією. Подорожував він разом із батьками Італією, Грецією і Чорногорією. Все, що його вразило, – знімав на фотоапарат.

– Дякую всім, хто прийшов на мою виставку. Я навіть не очікував... Більше фотографій представлено з Італії, бо там ми найдовше були, – зазначив юний фотограф.

Експозиція налічує 31 роботу. Глєб дуже любить фотографувати тварин, а тому майже кожна з фотовиставок наповнена їхніми світлинами.

– Дуже класно, коли батьки займаються своїми дітьми. Намагайтеся якомога більше розвивати власних дітей. Насправді це не так складно. Треба просто заволікти дитину і надавати їй всіляку підтримку. Не відмовляти дитину від того, що вона хоче робити, – наголосив під час презентації батько Глєба, власник галереї «Єлисаветград» – Микола Цуканов.

Фотографує Глєб із 2013 року. За цей час узяв участь у всеукраїнських фотовиставках і отримав безліч віт­чизняних і закордонних визнань.

 

фото: Ігор Філіпенко

e-max.it: your social media marketing partner