Прокидатися стало ні з ким!

,

923Ароматну, теплу і смачну каву щодня у визначений час нам «готувала» команда каналу «Кіровоград». За кілька років глядачі настільки звикли прокидатися з енергійними і запальними ведучими «Ранкової кави»  – Маком, Квашею, Женею і Машею, збиратися з ними на роботу чи навчання, що, не посмакувавши порцію позитиву, не виходили з дому. Однак тепер прокидатися стало ні з ким... «Ранкова кава» припинила вихід в ефір. Чим це викликано, «КП» запитала у генерального директора телеканалу Вадима Мурованого.
 

Єдиний обласний телеканал, який ще рік-два тому не міг натішитися своїми досягненнями, нині закриває програми...

 
– Існує спеціальна рекомендація Держкомтелерадіо утриматися зараз у цій складній ситуації від розважальних і гумористичних програм та іншого схожого продукту в ефірі. «Ранкова кава» – цілком і повністю розважальний проект. Сподіваємося, вона повернеться в ефір уже наступного місяця, з початком квітня. Але ситуація в країні настільки непрогнозована, що говорити щось конкретно – рано,  – пояснює він.

Непроста обстановка у державі вже позначилася і на самих ведучих програм та журналістах. Зі слів Вадима Мурованого, взагалі зі зміною пріоритетів може статися так, що окремим працівникам доведеться шукати собі іншу роботу.

– Наприклад, Олексій Мак, який є ведучим «Ранкової кави», поїхав із Кіровограда. Наразі ми не знаємо, повернеться він до нас чи ні. Це залежатиме від ситуації в країні. Його батьки живуть в Росії і він зараз із ними. Мак узяв поки відпустку, не звільнявся. Чи побачить його кіровоградський глядач – залежатиме від того, як розвиватимуться події далі,  – зазначив гендиректор.

Невтішна перспектива і в авторської аналітичної програми Андрія Богдановича «Погляд». На каналі кажуть, вона теж припинила своє існування. Про причини воліють мовчати.

Тим часом Вадим Мурований зізнається, що зараз «Кіровоград» переживає дуже скрутні часи. Грошей вистачає лише на програмний мінімум.

– Ми не можемо скоротити новини і циклові програми. Для решти ми зробили невеличку паузу,  – зауважив він у коментарі «КП».

e-max.it: your social media marketing partner