Вероніка Чорна: «Голос. Діти» навчив нас радіти один за одного

,

01385«КП» уже розповідала про 13-річну Вероніку Чорну з Олександрії, яка взяла участь у проекті «Голос. Діти» і на сліпих відборах розвернула до себе крісла усіх суддів. Тоді дівчинка обрала у тренери групу «Время и стекло», а ще потрапила в неймовірну команду талановитих дітей. На жаль, наступний етап конкурсу пісенних боїв Вероніка не пройшла, проте отримала набагато більше, ніж перемога у проекті. Що саме – олександрійка розповіла «КП».

Уже по завершенні участі у «Голос. Діти» Вероніка щиро зізнається, це був неймовірний досвід, нові знайомства і дружба. У пісенних боях разом із Олександром Меньонком і Ангеліною Шимковою вона виконала українську народну пісню «Ой, у гаю при Дунаю».

– Коли зрозуміла, що вибуваю з проекту, зразу засмутилася, але потім подумала: за час, що ми готувалися разом із іншими учасниками, встигли здружитися і дуже переживали один за одного. Тож коли журі оголосило, що далі йде Сашко, пораділа за нього, привітала і побажала успіху, – зізнається Вероніка і додає, не шкодує, що участь у проекті для неї закінчилася – головне, що «Голос. Діти» навчив її підтримувати і радіти один за одного.

Після пісенних боїв команда тренерів «Время и стекло» зібралася, аби востаннє поспілкуватися за чаєм у ще повному складі і подякувати зірковим тренерам Наді Дорофєєвій і Позитиву (Олексію Завгородньому). На це чаювання діти підготували оригінальний торт, який Вероніка і її мама привезли з Олександрії, бо пекла його тамтешня майстриня Людмила Руда.

– Торт пекла наш кондитер Людмила Руда, вона сама придумала і дизайн. На торті зображений символ проекту і підпис «Голос. Діти-4». Смаколик вразив усіх, – зізнається мама Вероніки – Світлана і додає, була вражена атмосферою, яка панувала між учасниками пісенних змагань. – Діти настільки здружилися, що всі розуміли – це лише шоу, дуже вболівали один за одного і ніхто ні на кого не ображався.

Вероніка не засмутилася, що участь у «Голосі» для неї завершилася, бо коли прийшла у свою школу, її всі вітали.

– Я побачила, що мої однокласники раді і навіть горді за мене, що я не побоялася вийти на велику сцену і дійшла у прое­к­ті до такого рівня. Для мене це надзвичайно велика підтримка і упевненість у власних силах, – радіє співрозмовниця «КП».

«Голос. Діти» надзвичайно здружив усіх учасників, каже дівчинка. Не зважаючи на те, що запис програми відбувався ще влітку, друзі й досі спілкуються, обмінюються думками. Вероніка переконана, її перемоги ще попереду, а тому наполегливо до них готується.

– Зараз із моїм педагогом Наталією Заболотніковою підбираємо репертуар і готуємося до участі у дитячому «Євробаченні», – поділилася планами талановита дівчинка.
e-max.it: your social media marketing partner