У Кіровограді всім містом продовжують шукати безвісти зниклу школярку

, Олена Сідорова

01690В обласному центрі розшукують 12-річну Катерину Добродій, яка 8 грудня пішла до школи і до цього часу не повернулася. Рідні б’ють на сполох і просять допомогти знайти дитину. Над пошуками працюють півтори сотні правоохоронців і з десяток безпілотників, які надала льотна академія. На допомогу прийшли і військові. Самі ж містяни сформували загін добровольців і самотужки на автомобілях прочісують місто. Такого згуртування людей у пошуках дитини не пригадують навіть у поліції!

– Катя о 8:00 пішла у школу, – розповідає «КП» батько дівчинки – Андрій. – Ми їй кілька разів намагалися вдень подзвонити, але вона не відповідала. Тоді ми на це не дуже звернули увагу, бо у школі кажуть вимикати телефони. Після школи о 18:00 Катя мала їхати на заняття з англійської і о 20:00 повернутися вже додому. Але коли пішли увечері зустрічати Катю, її довгий час не було, на дзвінки не відповідала і додому не повернулася. У школі її також не було.

Родина живе по вулиці Івана Богуна (стара Балашівка), Катерина навчається­ у спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14.

– Вдома все було добре, але, якщо чесно, вона чомусь не хотіла зранку їхати до школи. Утім ми її все одно відправили, – шкодує бабуся дівчинки Надія Гордова.

До пошуків уже приєдналися більше сотні небайдужих – військові, волонтери, журналісти і таксисти, які організувалися у пошукову групу, а в спеціально створеному діалозі в соцмережі оперативно обмінюються інформацією.

– З моменту зникнення дитини пошуки не припиняються, – повідомили в поліції області. – До цієї роботи залучили правоохоронців, військовослужбовців, громадськість, представників деяких громадських організацій. Зараз активно працюємо, щоб знайти будь-які зачіпки, а в ідеалі – знайти саму дівчинку. Просимо містян уважно придивитися до фотографії, не бути байдужими і якщо є хоч якась інформація – сповістити її до поліції. Це дуже важливо!

Як вдалося з’ясувати «КП» із неофіційних джерел, правоохоронці знайшли телефон Каті. Нині його досліджують.

Катя одягнена у довгу помаранчеву куртку з капюшоном, сині джинси і рожеві чоботи. З собою взяла маленький чорний рюкзак із сірими смужками.

Зріст – 160 см, голубі очі, овальне обличчя, довге світло-русяве волосся.

Усіх, хто бачив Катерину, просять повідомити за номерами: (095) 195-20-20 (Олена – мама), (099) 176-30-38 (Андрій – батько) або «102». Водіїв, які у той час проїжджали тією місцевістю, просять переглянути записи відеореєстраторів.

 

фото: із соцмереж

e-max.it: your social media marketing partner