В обласному центрі негідник викрав скриньку з благодійними пожертвами для АТОвців

, КП

02045У Кіровограді невідомий чоловік викрав із книжкової крамниці «Буки» скриньку з благодійними пожертвами містян. У скриньці було близько чотирьох тисяч гривень. Ці кошти планували передати на потреби військових. Зараз волонтери звертаються до всіх жителів із проханням допомогти розшукати негідника. Його фото роздрукували з камер відеоспостереження.

– Сьогодні (29 січня – «КП») о 9:20 у крамницю за­йшов чоловік. Підійшов до каси, де стояла скринька з грошима, і запитав про якусь книгу. Працівниця буквально на кілька метрів відійшла від каси, щоб пошукати ту книгу, а в цей момент негідник вкрав скриньку з грішми. Це відбулося буквально за лічені секунди. Дівчина почула, що щось дзенькнуло, той чоловік скинув якусь дрібничку, вона повернулася на звук, а вже не було ні скриньки, ні чоловіка, – розповідає «КП» директор книгарні й координатор громадської ініціативи «Армія SOS» Оксана Червоная.

У скриньці було близько чотирьох тисяч гривень.

– За приблизними підрахунками у скриньці було майже чотири тисячі гривень, які пожертвували небайдужі. Ці кошти ми планували передати на потреби військових, – уточнює співрозмовниця «КП» і закликає усіх небайдужих допомогти розшукати злодія. – Ми одразу викликали поліцію, вона швидко приїхала, взяла у нас свідчення. Камери відеоспостереження зафіксували цього чоловіка. На записах видно, як він заходив у магазин і виходив уже зі скринькою під курткою. Був одягнений у білу куртку з чорними смужками на руках, шапці-вушанці з хутром і в темні штани.

Наразі правоохоронці активно розшукують крадія.

– Інформацію за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 ­статті 185 Кримінального кодексу – подію кваліфікували як крадіжку. За такі дії зловмиснику загрожує покарання – позбавлення волі до трьох років. Наразі поліція встановлює особу чоловіка, – повідомили у поліції області.

 

0204602047

 

фото: із соцмереж

e-max.it: your social media marketing partner