В Олександрії третій тиждень поспіль розшукують безвісти зниклого чоловіка (РОЗШУК ЗАВЕРШЕНО)

, КП

01917В Олександрії розшукують 34-річного Сергія Мілентієва. Чоловік зник безвісти майже три тижні тому. Згорьовані батьки обшукали всі околиці і навіть зверталися до екстрасенсів. Однак – жодної інформації, яка б вказувала на місцезнаходження сина.

Сергій працює комплектувальником на продовольчій базі. У п’ятницю, 12 січня, близько 21:00 години він вискочив із роботи нібито на 15 хвилин, але так і не повернувся.

– Сина до цього часу не знайшли. Його вже 18 діб немає! На камері видно, як він вийшов із території бази. А назад не повернувся. Коли Сергій виходив, сказав комірнику, що йде на кілька хвилин привітати з днем народження сусіда, який мав іти повз. Хвилин за 15-20 Сергію почали телефонувати з роботи, але він уже не відповідав. А потім телефон зовсім виключився,­ – ледь тримаючись від горя, розповідає «КП» мама зниклого – Лариса. – Після того, як він вийшов із бази, більше ніхто його не бачив! Але є охоронці, камери відеоспостереження, вся територія освітлена. Просто зник.

Батьки одразу розпочали пошуки сина – звернулися до знайомих і навіть екстрасенсів.

– Я пішла до того сусіда, розпитала, що і як. Він каже: «Ми вийшли, він мене привітав, трохи посиділи на зупинці і він пішов на роботу, бо його чекала машина на загрузку. А я пішов додому». Але на роботу Сергій не повернувся...­ Недалеко від бази була дискотека, але і там його ніхто не бачив, я питала хлопців, які ходять туди. Зверталася навіть до місцевих екстрасенсів. Усі кажуть, зникнення пов’язане з грошима. І ще вони кажуть, що цей хлопець, з яким він зустрічався тоді, знає правду, але боїться казати. А чого він боїться? – риторично запитує жінка.

За словами Лариси Мілентієвої, у сина боргів не було і він ні з ким не сварився.

– Усі документи вдома, єдине, що при ньому було, – це зарплата, яку отримав напередодні. Скільки саме було з собою грошей – не знаю. Але вдома ніби всі гроші на місці і на картках нічого не знято. Якби у нього були борги, він би взяв ці гроші. Конфліктів у нього наче теж ні з ким не було. Вдома він нічого не розповідав про таке, а якщо приходив із кимось, теж не було сварок. А от що було на роботі, я не знаю. Ми з чоловіком уже обходили всі закинуті місця, дачі, – продов­жує мама.

Із заявою про зникнення батьки Сергія звернулися до поліції. Проте там не надто охоче коментують справу ані мамі, ані «КП».

– У поліції кажуть, що йде розслідування. Більше нічого не розповідають. Ходжу туди вже як до себе додому, – плаче жінка.

– Одразу, як тільки до нас звернулися родичі, ми відкрили кримінальне провадження. Зараз перевіряємо певну інформацію, – коротко зазначає начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига і додає, що кримінальне провадження відкрите за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство з познач­кою «зниклий безвісти».

Сергій Мілентієв одягнений у чорно-сіру куртку з салатовою блискавкою, чорну шапку з сірим візерунком, світло-сині джинси, чорні кросівки з білою вставкою на підошві.

 

Усіх, хто знає будь-яку інформацію про місцезнаходження чоловіка, просять повідомити у поліцію за номером 102 або зателефонувати мамі: (063) 747-33-78 (Лариса Мілентієва).

 

34-річного Сергія Мілентієва, якого розшукували три тижні, знайшли мертвим неподалік місця його роботи, у четвер, 1 лютого.

 

фото: «Моя Олександрія»

e-max.it: your social media marketing partner