У Помічній уперше відбудуться «Танці з батьками»

, КП

02165У Помічній Добровеличківського району з нагоди дня танцю вперше відбудеться фестиваль «Танці з батьками». Незвичайним проектом уже зацікавилися як малі, так і дорослі. А деякі навіть почали активно готуватися.

– Це ініціатива нашого будинку дитячої та юнацької творчості за підтримки міських відділів освіти і культури. 28 квітня відзначають день танцю, а у нас ніколи до цього свята не робили ні концертів, ні фестивалів. Тож вирішили відсвяткувати у форматі такого от проекту, щоб було цікаво і батькам, і дітям, – розповідає «КП» керівник хореографічного колективу Помічнянського будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Лиходід.

Узяти участь у проекті можуть усі охочі незалежно від віку. Заявки слід подати до березня.

– Аби взяти участь у проекті, необхідно подати заявку до першого березня. Вік у нас необмежений – від найменших танцюристів до найстарших. Поки участь у шоу хочуть узяти дітки 8-10 років з мамами і татами, але є й старші учасники. Також планує танцювати пара – чоловік, якому років сорок, зі своєю мамою, – продовжує співрозмовниця.

Нині участь у конкурсі зголосилося взяти десять команд.

– Це не тільки пари, є учасники, де по троє у команді. Усі вони вже розпочали тренування, – уточнює Тетяна Лиходід.

Конкурсанти самостійно обирають стиль танцю.

– От, наприклад, дівчинка, здається з 10 класу, з мамою показуватиме східний танець. Спочатку ми хотіли зробити оцінювання за стилями, але зрозуміли, що це буде трохи нечесно, бо є ж такі, хто займався танцями, а є такі, що ніколи не танцювали. З першого березня стартують заняття з хореографом, який допомагатиме робити постановку, – розповідає жінка.

«Танці з батьками» планують провести 28 квітня. Усіх учасників відзначать заохочувальними призами.

– Ми ще не вирішили, чи потрібне нам журі. Глядачі обиратимуть пару, яка отримає приз глядацьких симпатій, усіх інших ми також нагородимо медалями й солодкими призами. Можливо, придумаємо номінації кожній парі, щоб заохоти, – підсумувала Тетяна Лиходід і зауважила, усі, хто бажає долучитися до проекту, нехай звертаються за телефоном: (067) 101-06-60.
e-max.it: your social media marketing partner