Школярка з Кіровограда може стати героїнею серіалу «Школа», якщо набере достатньо голосів

,

02788Серіал «Школа», перший сезон якого щойно подивилися глядачі телеканалу «1+1», сподобався не тільки підліткам, а й старшому поколінню. І дорослі, і діти одностайні у думці: стрічка відображає реальне життя сучасної школи. Молодь вподобала серіал ще й тому, що знімаються там не професійні актори, а їхні ровесники з різних міст України. Вже незабаром автори «Школи» розпочнуть зйомки другого сезону, а зараз стартував кастинг на головні ролі, участь у якому, єдина з Кіровограда, взяла й тринадцятирічна школярка Анастасія Адамович. Чому вирішила податися в акторки і ким мріє стати, дівчинка розповіла «КП».

Настя навчається в гімназії імені Шевченка. Каже, серіал­ «Школа» дивилася із задоволенням, а коли дізналася про пошук акторів для зйомок другого сезону, вирішила взяти участь у кастингу.

– Зразу виставила в Інстаграм, де відбувається кастинг, одне своє фото. Його вподобали три тисячі глядачів. Потім додала ще одну світлину і вона набрала вже 16 тисяч уподобань. Так я потрапила у сотню претендентів на головну роль у серіалі, – розповідає Настя Адамович.

Дівчинка каже, стрічка їй подобається, хоча й відзначає подекуди награність акторів.

– Мрію стати режисером, а ще хочу спробувати себе в ролі акторки, аби побачити увесь процес створення фільму зсередини. Це цінний досвід, який допоможе мені у майбутньому, – ділиться своєю мрією дівчинка і додає, готова подолати будь-які перешкоди, аби досягти своєї мети.

Вчителі рідної школи і однокласники пораділи за успіх Насті. Підтримують доньчине бажання стати головною героїнею серіалу і батьки.

– Донька – творча особистість, артистична і креативна, хоча ніколи спеціально не займалася акторською грою. Має захоплення – знімає відео. Коли вирішила виставити свої світлини в Інстаграмі і взяти участь у кастингу на зйомки у серіалі, я її підтримала. Переконую, щоб вона вірила у перемогу і не здавалася, – розповідає мама Насті – Ірина.

Жінка каже, їй самій уже став цікавим процес пошуку акторів у стрічку. Найбільше підтримує і вболіває за доньку, адже розуміє, що це крок до здійснення її мрії, до того ж з Кіровограда вона єдина, хто взяв участь у кастингу.

– Вона має мету і хоче її досягти, відчути увесь процес, усі труднощі і радісні моменти. Це хороший досвід для неї, можливість зрозуміти, потрібно їй це в житті чи ні. Якщо вона утвердиться в своєму бажанні стати режисером, то у подальшому вже цілеспрямовано йтиме до здобуття професії,­ – переконана мама.

Сама школярка об’єктивно оцінює свої можливості. Каже, результат залежатиме від голосування, яке вже незабаром офіційно стартує на сайті телеканалу «1+1».

– Чи стану я акторкою серіалу «Школа» залежатиме від голосування глядачів. Нині конкуренція шалена, але я сподіваюся, що за мене проголосують і я потраплю на зйомки. Але якщо цього й не станеться, сильно засмучуватися не буду. Це не змінить моєї мрії – стати режисером, – переконана Настя Адамович.

фото: надане героїнею
e-max.it: your social media marketing partner