У Кіровограді знімають серіал про кохання з елементами детективу

, КП

03399Лише нещодавно в обласному центрі італійці знімали історичне документальне кіно про події Другої світової війни, кіровоградські телевізійники вперше екранізували відому п’єсу «Пригода ведмедиків панда», а Олександр Жовна фільмував свою «Історію Лізи», як знову Кіровоград став майданчиком для кіно. Цього разу знімають серіал «У минулого в боргу» – мелодрама з елементами детективу. Що це за історія і хто з кіровоградців уже встиг потрапити у кадр – дізнавалася «КП».

– Серіал російськомовний, називається «У минулого в боргу». Він складається з 12 серій. У ролях Ольга Сумська, Ольга Гришина, Дмитро Сова, Олександр Кобзар, Кирило Дицевич та інші відомі актори. Це мелодрама про кохання. В основі – історія про долю молодої дівчини, яка мріє стати співачкою і для цього їде у столицю. Там у неї трапляється нещасливе кохання і вона повертається у рідне місто. І тут сюжет закручується, з’являються деякі детективні моменти, – інтригує кастинг-менеджер Артур Головачов.

Більшість серій знімають у Києві. Але кілька з них – у Кіровограді, бо саме обласний центр ідеально підійшов для кіношних сцен.

– Події відбуваються у 2013 і 1995 роках. Нам потрібне було місто, де можна було б відзняти серії саме з 90-х. З усіх міст команда обрала Кіровоград і він ідеально підійшов. Ми знімаємо і в квартирах, і на вулиці, – продов­жує кастинг-менеджер.

В обласному центрі серіал зніматимуть ще до кінця місяця. Але вже зараз у ньому знялася майже сотня кіровоградців.

– У вашому місті фільм знімаємо лише кілька днів. Наразі у масових сценах взяли участь близько 80 людей. Останній знімальний день – 27 червня, – продовжує співрозмовник «КП».

В одній зі сцен знявся начальник управління комунікацій із громадськістю облдержадміністрації Віталій Останній. Він уже має акторський досвід – грав у «Великих авантюристах», які кілька років тому також знімали у Кіровограді.

– Про те, що у нас зніматимуть фільм і шукають акторів, дізнався від продюсера обласної телерадіокомпанії Олени Кваші. Мені завжди цікаво спробувати щось нове, – ділиться Віталій Останній. – З усіма акторами укладали угоди і нам виплачували гонорар. Я зіграв члена приймальної комісії у музичному училищі. Зйомки тривали менше години. На знімальному майданчику було дуже багато молоді, були люди і старшого віку, багато таких, хто хоче спробувати себе в ролі актора. Цей процес вніс нотку творчості в життя міста.

 

03401

Презентувати серіал планують через півроку-рік.

– Ще чотири місяці ми зніматимемо у Києві. Сам серіал презентуємо через півроку-рік. Тому, якщо хтось хоче потрапити в об’єктив – телефонуйте (063) 937-49-00, – запросив Артур Головачов.

Нагадаємо, уперше за останні роки про Кіровоград як майданчик для зйомок заговорили після того, як світ побачив детективний серіал «Синдром дракона» про видатного колекціонера Олександра Ільїна.

 

фото: Григорій Зуб, CBN, Тетяна Латишева

e-max.it: your social media marketing partner