У Кіровограді патріотична лихоманка: бажаючих розфарбувати під’їзди у синьо-жовті кольори більшає

,

1023«КП» уже писала про ініціативу депутата міськради Артема Стрижакова розфарбувати фасади під’їздів кіровоградських  багатоповерхівок у кольори національного стягу. Минув тиждень, акція набула розголосу і бажаючих до неї долучитися з кожним днем стає дедалі більше.

Наразі пофарбовано вже кількадесят під’їздів. Усі ці будинки розташовані на окрузі депутата міської ради Артема Стрижакова.

– Кожен рік із жителями мого округу ми проводимо суботник, під час якого садимо дерева, фарбуємо дитячі майданчики, ремонтуємо лавочки. І ось цього року люди запропонували освіжити фасади під’їздів. Я сказав – давайте, але фарбувати будемо у синьо-жовтий колір, як український прапор. Мою ідею підтримали, і буквально за кілька днів розпочалася робота, – розповідає Артем Стрижаков.

Нині по кілька разів на тиждень на окрузі депутата відбуваються збори. Люди пропонують фарбувати у синьо-жовті кольори не лише фасади під’їздів, а й дитячі та спортивні майданчики, столики і навіть лавки на подвір’ях.

1024

Сам Стрижаков такій патріотичній лихоманці радіє. Сподівається, кіровоградці більше проникнуться національною ідеєю.

– Добре, що така ініціатива сподобалася городянам. До того ж, не лише дорослим, а й дітям. Можливо, це хоча б на один відсоток збільшить у кіровоградців любов до України, а в нинішній непростий час це дуже важливо,  – вірить він.
e-max.it: your social media marketing partner