Жителька Кропивницького змагатиметься за титул Місіс Україна. Потрібні голоси

,

05329Жінки Кропивницького таки найгарніші! Це вкотре довела Маргарита Полякова, яка увійшла до фіналу конкурсу краси Mrs. Ukraine World і представлятиме там обласний центр. Конкурс відбудеться в столиці вже завтра. Маргарита змагатиметься красою і талантами більш як із півтора десятка красунями з інших регіонів. У разі якщо отримає перемогу – захищатиме честь країни на міжнародному конкурсі у Китаї. А поки кропивничанка готується до турніру краси, «КП» розпитала, які ж головні критерії відбору найвродливішої жінки.

– Я представлятиму Кропивницький на українському конкурсі Mrs. Ukraine World, якщо отримаю перемогу, то в січні братиму участь у конкурсі «Місіс світу», який відбудеться в Китаї. Для мене це не перші змагання, маю досвід участі у конкурсах краси. Кілька років тому представляла місто у конкурсі «Королева України», на якому зайняла третє місце і стала «Королевою таланту», – розповідає Маргарита Полякова і додає, захоплюється модою давно. Десять років займалася в театрі мод «Ольга». Саме керівник цієї агенції Вікторія Вагжанова і запропонувала Маргариті взяти участь у конкурсі «Міс Україна».

Однією з головних вимог для учасниць є сім’я, зауважує співрозмовниця «КП». Маргарита нині – у декретній відпустці.

– Моєму синочку незабаром виповниться два роки. Я у відпустці по догляду за дитиною і вважаю, це найкращим своїм досягненням, яке можна показати на конкурсі «Місіс Україна», – пишається молода мама і додає, нині – вона берегиня домашнього вогнища, займається вихованням сина, дбає про родину. Це ті цінності, які українка може гідно показати всьому світу.

Утім, перемога не дається легко, вважає співрозмовниця «КП». Крім краси, треба мати ще чимало захоплень і талантів, якими слід вразити журі. Маргарита дивуватиме піснею.

– Я закінчила музичну школу імені Мейтуса за класом академічного вокалу у Кропивницькому. На конкурсі краси виконуватиму романс «Утро туманное». Для мене ця пісня особлива. Коли ще була при надії, співала романс малюкові, зараз – це наша колискова. Синочок дуже любить слухати цей романс і засинає під нього. Тож вирішила, що саме ця музична композиція найбільше вразить журі, – ділиться Маргарита.

Секретом успіху і краси кожної українки Маргарита Полякова вважає три основні критерії.

– Кожна жінка мусить перш за все любити себе і бути впевненою у власних силах. Тоді вона зможе дарувати любов іншим людям і отримувати її натомість. По-друге, жінка повинна бути доброю. Це означає благодійність, уміння допомагати іншим людям, бути небайдужою до тварин. Не менш важливим критерієм успіху жінки є самореалізація, власна справа, у якій вона може розкрити усі свої таланти. Це, на мою думку, три критерії, які формують особистість кожної українки, – переконана співрозмовниця «КП».

Поки красуня працює над собою і готується до конкурсу. Каже, інші учасниці – гідні суперниці.

– Усі дівчата серйозні й підготовлені. Думаю, конкуренція буде гідною, а конкурс цікавий. Утім, у своїх силах упевнена, – говорить красуня.

 

e-max.it: your social media marketing partner