«КП» подякувала донорам крові за порятунок життів

,

06658До свого сторіччя «КП» започаткувала унікальний проект – «Я – донор». За мету газета собі поставила популяризацію донорства в області. Щотижня у п’ятничному номері виходила друком світлина донора і його мотиваційна історія. Ось так за рік назбиралося з півсотні небайдужих. А минулої п’ятниці «КП» зібрала усіх, аби подякувати за добро.

– Коли ми тільки дали старт проекту, розуміли лише, наскільки важливим є донорство. Адже в силу своєї позиції «Кіровоградська правда» завжди відгукувалася на заклики про допомогу важкохворим. Ми чітко усвідомлювали, не лише гроші можуть рятувати життя, а й кров, – говорить директор газети Олена Данилишин. – І кожен донор – це, як воїн світла. Ми захотіли розповісти про кожного. Незалежно від професії чи посади. І чим більше писали про цих людей, тим більше розуміли, що добрі, щирі люди не перевелися. Зустріч із ними настільки розчулила, надихнула… Від усіх хочеться їм у сотий, тисячний раз подякувати.

До редакції прийшли військові, медики, поліцейські, рятувальники, волонтери, спортсмени, управлінці, системні адміністратори і просто мами. Кожен із них цілий рік мотивував жителів області не боятися здавати кров, пояснював, що справа важлива навіть для власного здоров’я.

– Ми і надалі будемо донорами. Здавалося б, робимо таку мало помітну справу, а ви її помітили, показали значимість для інших. Дякуємо, для нас це важливо, – зізнавалися всі як один.

Проект «Я – донор» газета започаткувала з фотографом Лесею Присяжною, далі естафету підхопив її колега Ігор Філіпенко.

Сьогодні журналісти «КП» ставлять собі за мету сформувати базу донорів і в такий спосіб полегшити пошук необхідної групи крові всім, хто потребує такої допомоги.

Учасників проекту, які не встигли потрапити на захід, «КП» чекає у будь-який час.

фото: Ігор Філіпенко

 

 06661 06662

 

06660

e-max.it: your social media marketing partner