У Знам’янці Другій чоловік пропонує безкоштовне житло

, КП

06781Приватний підприємець Олексій Таборовець через свою зайнятість живе, як то кажуть, на два міста – у Кропивницькому і Знам’янці. Колись чоловік купив будинок у Знам’янці Другій. Уже півроку житло пустує. Аби будинок не зруйнували і біля нього зав­­жди був порядок, чоловік пропонує охочим жити у ньому безкоштовно.

– Колись я купував цей будинок для свого помічника. Але йому зараз не потрібне житло. Тому будинок пустує близько півроку. Раніше вирішив – розшукаю людей, яким потрібне житло, можливо переселенці чи ще хтось, кому немає де жити. Але нікого не знайшов. Дуже багато охочих, коли чують, що безкоштовно. А коли додаєш, що для цього треба буде хоч щось там робити, відмовляються. І це ж я не для себе прошу, а щоб люди самі собі створили нормальні умови – щоб прибирали, підтримували порядок у дворі, на городі, – розповідає «КП» Олексій Таборовець.

Чоловік зізнається, єдине, чого прагне, – зберегти будинок. У всіх його родичів є житло. Сам часто їздить у Знам’янку, але йому є де там зупинитися. Попереджає, у будинку давно ніхто не живе, тому все потрібно облаштувати.

– Потрібно прибирати в будинку, у дворі. Адже півроку там ніхто не живе. Теплиці хороші, город. Потрібен господар, нормальна людина. Я це не для себе прошу. Ну, може, я там якусь банку огірків і візьму. Людям потрібно лише підтримувати порядок і платити за електрику та газ. Інтернет там також є, роутер дам, якщо треба. Але коли люди приходять і кажуть, «Ой, а що, це ще город треба засадити. А скільки ви мені будете за те платити..?», –
ділиться з «КП» співрозмовник. – Якщо вони думають, що я хочу якось нажитися на тому, що вони засадять город, – то це не так. Не хочу, щоб там все зруйнувалося і поросло бур’яном. І перед сусідами соромно. Так, я зараз там не живу, але може колись знадобиться.

У будинку є все необхідне.

– Кухня, піч і газ. Є одна велика кімната і велике ліжко, трохи інших меблів. Прибудували коридор. Є бойлер і ємність на тисячу літрів. У Знам’янці Другій немає централізованого водопостачання. Але у дворі є колодязь, підключив насос – підвів воду до будинку. Необхідно лише встановити сантехніку. До зупинки хвилин 5-7 хвилин пішки. Поруч гарні сусіди, – розповідає чоловік і додає, хоче, аби у будинку жили люди порядні, яким дійсно потрібне житло.

Усі, кого зацікавив такий варіант і хто не боїться праці, можуть телефонувати до «КП». Газета надасть контакти Олексія.

 

0678206783

 

фото: надане героєм

e-max.it: your social media marketing partner