Кропивничанка потрапила до шістки найгарніших жінок планети

,

07547Українські жінки таки найкращі у світі! Це вкотре довела кропивничанка Маргарита Полякова (у дівоцтві Лещенко), яка увійшла у топ-6 красунь планети на міжнародному конкурсі «Місіс Світу», що відбувся у Лас-Вегасі. Своїми емоціями красуня-землячка поділилася з «КП», щойно повернулася в Україну.

 

«КП» першою дізналася про емоції красуні, щойно та повернулася з Америки в Україну

Торік у вересні Маргарита Полякова перемогла в націо­­нальному конкурсі краси і здобула титул «Місіс Україна», а вже за півроку представляла батьківщину на іншому континенті на міжнародному конкурсі «Місіс Світу».

– Це неймовірні враження! У конкурсі брали участь 35 красунь із різних країн. Кожна мала дотриматися обов’язкової умови – бути заміжньою і мати дітей, – ділиться враженнями Маргарита і додає, одразу планувалося, що конкурс краси відбудеться в Китаї, тож збиралася їхати туди, але потім організатори перенесли захід в американський Лас-Вегас.

07543Конкурс тривав кілька днів, каже співрозмовниця «КП». В останній день відбулося шоу, під час якого оголосили переможниць.

– Журі зразу визначало топ-12 красунь, потім топ-6 і трійку – переможниць. Титул найгарнішої жінки світу отримала представниця В’єтнаму, друге місце дісталося красуні з Південноафриканської республіки, а третє – місіс із Малайзії. У топ-6 увійшли жінки з Америки, України і Монголії, – розповідає Маргарита Полякова і додає, традиційно учасниці конкурсу дефілювали у національному костюмі, вечірній сукні і купальнику, але обов’язковою частиною було інтерв’ю.

Саме результат цієї співбесіди конкурсанток із кожним членом журі означав половину перемоги у конкурсі.

– Треба було розповісти про себе, про свою родину і про свої соціальні проекти. В інтерв’ю я робила акцент на екологічних проблемах, спільних для всього світу, зокрема на засміченні навколишнього середовища пластиком. Я доводила співрозмовникам, якщо ми не збережемо наш спільний дім – планету Земля, то все решта не матиме значення, – пригадує красуня свою промову.

07546Співрозмовниця «КП» відзначає, організатори доклали максимум зусиль, аби атмосфера конкурсу була неймовірною. Програма перебування учасниць у Лас-Вегасі була насиченою: щодня різноманітні репетиції, примірки, тематичні вечори і зустрічі. Все це настільки наповнило час, що навіть згладило дискомфорт від зміни часу, бо різниця між Україною і Америкою становить вісім годин.

– Одразу важко було перелаш­­туватися на інший часовий пояс, крім того, де б ми не перебували, куди б не виходили, завжди треба було бути гарною, готовою до спілкування і обов’язково зі стрічкою, на якій вказано, яку країну представляєш. Це інколи створювало певні незручності, але й викликало почуття неймовірної гордості за свою країну. До того ж, я завжди з собою брала прапор України. Багато американців, коли дізнавалися, звідки я, радо вітали, казали, що мають знайомих у нашій країні, або самі тут бували, – розповідає Маргарита Полякова і зізнається, стосунки між конкурсантками одразу склалися дуже товариські і приязні. Зовсім не відчувалося конкуренції, скоріше навіть навпаки – жінки підтримували одна одну і раділи успіхам інших.

Конкурс краси «Міс Світу» сфокусував в одному місці не тільки найкращих представниць різних країн, а й різні культури і традиції. Саме це найбільш збагатило і зацікавило українку.

– Усі дівчата цікаві, але я найбільше здружилася з конкурсантками з Ізраїлю, Сінгапуру і Білорусі. Організатори заселяли учасниць у готелі таким чином, аби в одній кімнаті жили представниці зовсім різних культур. Я жила в кімнаті з дівчиною з Сінгапуру. Одразу, коли дізналася про це, трохи засмутилася, бо про цю країну знала зовсім мало. Але коли ми тиждень прожили разом, зрозуміла, що сінгапурська жінка – це ідеал жінки взагалі. Настільки вона доброзичлива, завжди допомагала мені в усьому, підтримувала, наче вона не учасниця, а моя помічниця, – ділиться співрозмовниця «КП».

 

07544

Нині Маргарита Полякова надзвичайно пишається, що представляла Україну на такому поважному конкурсі краси і увійшла у шістку найгарніших жінок світу. Каже, отримує безліч вітань і пропозицій брати участь в інших проектах, проте у найближчий час мріє побути з родиною.

– Я гордо нестиму цей титул, але одразу поринути у таку насичену програму не можу. Хочу побути з родиною, з дитиною. Вони – моє найдорожче, – підсумувала красуня.

 

0754507548

 

фото: надані героїнею

e-max.it: your social media marketing partner