Олександрійка перемогла у «Гонці націй»

,

08025Жителька Олександрії Тетяна Бардіна здобула золото у «Гонці нації». Це екстремальний забіг із перешкодами. З-поміж іншого, учасникам довелося повзти майже пів кілометра під колючим дротом і бігти з колодою на плечах. Такі змагання проводять у кількох великих містах України. Олександрійка свою нагороду привезла з Харкова.

У «Гонці націй» Тетяна Бардіна змагалася вчетверте. Не зупинив її навіть той факт, що лише рік тому вона стала мамою.

У Харкові подолала дистанцію понад три кілометри. Спеціально облаштована траса мала 15 випробувань. Доводилося бігти по коліна у піску, повзти під колючим дротом, нести на плечах колоду та довгий ланцюг вагою 30 кілограмів. До перешкод додалася спека та понад три десятки суперниць.

– Ми бігли з мішками на плечах, наповненими піском, десь 400-500 метрів. У чоловіків мішки були по 50 кілограмів, у жінок – по 40. Були колеса, які треба було пройти, маса рукоходів, труба.., – розповідає учасниця екстримзмагань. – Це затягує. Насправді – це адреналін, це маса вражень, фізпідготовка… Ти випробовуєш себе, але в той же час бачиш свої досягнення.

Учасники «Гонки націй» бігли на час. Дистанція Тетяни розрахована була на півтори години. Проте олександрійка впоралася за 40 хвилин. Допомогла підтримка чоловіка, який біг поруч увесь час і фільмував досягнення дружини.

– Насправді сорокахвилинний відрізок часу бігти було нескладно. Важко було, коли прибігла і побачила, що вся в синцях, з обдертими ногами, зчесаним животом, – зізнається Тетяна Бардіна.

Своєю участю у складному випробуванні Тетяна хоче надихнути інших займатися спортом. Вона з дитинства дбає про своє здоров’я, а нині ще й працює тренером.

– Моя мета – допомагати людям, щоб вони були здорові, сильні, не хворіли… Ну і далі працювати над собою, самовдосконалюватися, – підсумовує олександрійка і додає, уже міркує про наступний етап «Гонки націй». Хоче спробувати командний забіг і збирає таких же відчайдухів для екстремального випробування.

 

текст: Ірина Гайдук

фото: CBN

e-max.it: your social media marketing partner