В Устинівському районі побилися очільниця села і секретар сільради

, КП

09202У селі Степанівка Устинівського району побилися дві чиновниці. Стосунки з’ясовували через земельні питання. Селяни скаржаться, землю в селі роздають несправедливо. Через це зібралися на сходку. Мовляв, одним ділянки виділяють, а іншим – ні. Ані голова, ані секретар сільради на сходку не прийшли – обидві лікуються після сутички. В одної струс мозку і перелом мізинця, в іншої – гіпертонічний криз

09204– Вона мене хапає за палець правої руки, за мізинець… Зламала мені палець… Взяла за волосся, почала бити головою об стіл. У мене стояла чашка з чаєм каркаде. Я взяла цю чашку і хотіла їй вилити якось межи очі, і зачепила їй трохи лоба, – розповідає про бійку секретар Степанівської сільської ради Ольга Варенюк (на фото зліва).

Очільниця села Валентина Поліщук має свою версію конфлікту. Жінку вдруге обрали сільським головою.

09203– Вона почала мене ображати. Каже: «Ти береш долари! Ти береш по 500 доларів». Я кажу, вибачте, не стрималася: «Якщо я їх брала, хай тебе чорти беруть!». От так не стрималася. І почалася у нас перепалка. Вона тоді каже: «Я на телефон буду писати». Я хотіла телефон забрати, а вона лівою рукою на мене замахнулася… Я схопила її за руку гарненько. Я фізрук колишній. Вона тоді правою рукою бере чашку і б’є мене по голові. Кров хлинула, а вона вивертає чашку і кричить: «Це чай, чай диви, чай…», – говорить Валентина Поліщук.

Обидві чиновниці зізнаються, суперечки між ними виникали й раніше. Цього разу завелися через протокол засідання сесії і звинуватили одна одну у махінаціях.

Обидві жінки після бійки звернулися до правоохоронців. Поліція заяви зареєструвала.

– До Устинівського відділення поліції звернулися з заявою про побиття дві місцеві жительки. За даним фактом можу пояснити також, що інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 кримінального кодексу України. Обставини пригоди з’ясовують слідчі, – прокоментував начальник сектору превенції Устинівського відділення поліції Василь Вознюк.

На сходці жителі села вирішили створити громадську раду. Орган уповноважили провести перевірку сільради.

– Уже створили громадську раду. Громадська рада тепер матиме право зробити усе. Зробить аудит повністю сільській раді, – додає фермер, житель села Степанівка Володимир Гребенюк.

 

фото: CBN

e-max.it: your social media marketing partner