Обласна філармонія запрошує дітей на новорічне шоу

,

10004Напередодні нового року обласна філармонія підготувала для дітей два яскраві шоу. Загалом же дітям області покажуть майже два десятки новорічних вистав, повідомила директор обласної дитячої філармонії Ірина Полонська.

Розпочнеться новорічне святкування для дітей 19 грудня театралізованою хореографічною виставою «Подарунок Миколаю», у якій задіяні учасники народного хореографічного ансамблю «Світанок», молодіжної студії «Імідж» та народного ансамблю «Антарес».

Тему і назву казки придумали самі діти, каже керівник «Світанку» Максим Печененко.

– Вони вирішили, що Миколай усім дарує подарунки, а Миколаю хтось щось дарував? Це й стало лейтмотивом нашої казки. Про що вона? Про сімейні традиції українського народу, про добро і зло, любов та духовність, – розповів Максим Печененко і нагадав батькам, аби ті запасалися хустинками, бо буде багато щемливих моментів.

Про яскравість вистави говорить хоча б той факт: для казки підготували близько 650 костюмів.

З 20 до 30 грудня на сцені філармонії показуватимуть зимове шоу «Таємниця четвертого королівства».

Організатори не розкривають інтригу, зазначають лише, що вистава має три склади артистів по 250 дітей у кожному. Зірка шоу – ілюзіоніст Київського державного цирку. Хореографічні номери виконуватимуть танцюристи ансамблю сучасної хореографії «Час Пік». Усі танцювальні номери казки – нові й створені саме для неї. Ще однією родзинкою вистави стане інтерактив – із залом.

– До Новорічних свят на сцені філармонії зіграють 19 вистав. Квитки вже майже розкупили, тож час поспішити тим, хто хоче дізнатися, в чому ж полягає таємниця четвертого королівства, – наголосила Ірина Полонська і запросила всіх дітлахів на казкові шоу.

 

фото: Ігор Філіпенко

e-max.it: your social media marketing partner