Швидко, безпечно, зручно та інші переваги 4G

,

10028За останній рік українці почали активніше користуватись якісним та швидким мобільним інтернетом стандарту 4G. Порівняно із 2018 роком трафік у мережі зріс на 70% та сягнув майже 4 Гб на абонента. Такий тренд є цілком закономірним та виправданим, адже ця технологія має низку переваг для абонента. Пропонуємо з’ясувати, у чому, власне, полягають такі переваги.

Швидкість

4G дає змогу споживати контент у високій якості майже без затримок. Порівняно із мережами 3G середня швидкість передачі даних у форматі 4G вища у 3-4 рази: на сьогодні швидкість завантаження в середньому становить 20-30 Мбіт/с, а передачі даних – до 90 Мбіт/с. Згідно з дослідженням міжнародної компанії Ookla, найвища середня швидкість 4G серед українських операторів мобільного зв’язку – 22 Мбіт/с – у компанії Київстар. Для визначення таких результатів в Ookla, якій належить додаток Speedtest, проаналізували понад 10 мільйонів тестів швидкості мобільного інтернету 4G, які у 2019 році робили українці.

Висока швидкість передачі даних дає змогу завантажити пісню за кілька секунд, а нові серії улюбленого серіалу – за лічені хвилини. Також можна спокійно скачати улюблене кіно або дивитись телепрограми не залежно від того, підключились ви до wi-fi чи ні.

Ємність мережі

Новий рік на центральній площі міста? Класика, в якій ми не можемо відмовити. Раніше привітання рідних із Новим роком рекомендували надсилати завчасно через надмірне навантаження мережі. Відтепер перебування у велелюдних місцях – не перешкода для спілкування та відеострімінгу. Мережа залишатиметься стійкою, а передача даних відбуватиметься без затримок.

Безпека

Нова USIM-картка, яка необхідна для 4G, має вищий ступінь захисту порівняно зі звичайною SIM-карткою: від «клонування», злому, підключення до піратських мереж, а також інших видів шахрайства. А це означає, що користувач 4G отримує додаткові гарантії безпеки.

Доступність

Окрім використання USIM, треба переконатись, що смартфон підтримує цей стандарт мобільного інтернету. Перевірити сумісність дуже просто: наявність такого модуля легко визначити за позначкою «LTE/4G» на екрані телефону, а картка повинна мати маркування «4G Ready».

Абоненти Київстар для такої перевірки можуть відправити зі свого телефону спеціальні коди:

*245*5# виклик – для перевірки смартфону;

*245*4# виклик – для перевірки SIM-карт.

Безкоштовно замінити стару «сімку» на нову можна за кілька хвилин у фірмовому магазині Київстар.



Зараз гарна нагода протестувати швидкісний мобільний інтернет. Адже розпочинаються новорічні свята, і разом з ними –
шалені акції.

Купуючи смартфон у магазинах Київстар, ви отримаєте від 10 до 15% його вартості у вигляді «кешбеку» на мобільний рахунок. Це чудова нагода зекономити кошти та потішити себе чи своїх близьких прекрасним подарунком.

Крім того, ви отримаєте до 90 днів безлімітного 4G-інтернету (придбати телефон потрібно до 15 січня 2020). Детальніше про смартфони, що беруть участь в акціях, ви можете дізнатись у магазинах та на сайті Київстар, а також у додатку «Мій Київстар».

Навіть якщо ви не плануєте оновлювати смартфон, ви не залишитесь без приємних бонусів на свята. Для більшості абонентів Київстар надає до двох місяців спілкування та мобільного інтернету у подарунок. Пропозицією можна скористатися до 14 січня 2020 року включно абонентам передплаченої або контракт­­ної форми обслуговування. Щоб перевірити, чи дійсна для абонента пропозиція, потрібно зателефонувати на короткий номер 477 або на офіційному сайті чи з мобільного додатку «Мій Київстар» дізнатися, який тарифний план пропонується вам із урахуванням профілю споживання послуг.

Після зміни тарифу абоненти отримають до двох місяців послуг у подарунок.

Акція доступна для абонентів Київстар, які:

• отримали індивідуальну пропозицію,

• користуються послугами мобільного оператора впродовж не менше 90 днів,

• принаймні один раз оплатили вартість пакету послуг у своєму тарифі.

 

текст: Ольга Стороженко

фото: ілюстрація

e-max.it: your social media marketing partner